Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του δήλωσε ο προπονητής του Πλατανιά, Γιάννης Χατζηνικολάου, παρά το γεγονός ότι η ομάδα του ηττήθηκε στο Μάλεμε από την Καλλιθέα.

Ο Σερραίος τεχνικός επισήμανε ότι ο Πλατανιάς δεν έγινε ξαφνικά σούπερ ομάδα επειδή κέρδισε στην Πάτρα την Παναχαϊκή, αλλά ούτε και κακή επειδή έχασε από την Καλλιθέα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη τύπου:

«Όπως είχα πει και μετά το προηγούμενο παιχνίδι ότι έχει πολύ δρόμο ακόμα το πρωτάθλημα έτσι θα πω και τώρα. Χάσαμε απλά μια μάχη. Είχα πει ότι μετά το ματς με την Καλλονή αρχίζουν τα δύσκολα για εμάς και δεν έπρεπε να φορτωθούμε με άγχος. Αν είχαμε πιο καθαρό μυαλό ίσως να είχαμε πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Είμαι ευχαριστημένος πάντως από την προσπάθεια των παικτών μου» ενώ σε ερώτηση για το γιατί δε ρίσκαρε με τις αλλαγές τόνισε: «Μετά την αποβολή κάναμε εσωτερικές αλλαγές για να πιέσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Σε τέτοιες περιπτώσεις δεν μπορείς να ανοιχτείς γιατί πρέπει να προσέχεις και την άμυνα. Δεν γίναμε ξαφνικά σούπερ ομάδα επειδή κάναμε ένα διπλό μέσα στην Παναχαϊκή, αλλά ούτε και κακή ομάδα επειδή χάσαμε».

Λευτέρης Αντωνακάκης