Με πολύ μεγάλη επιτυχία, κέφι και τραγούδι τελείωσε τις εμφανίσει της στο Vox το περασμένο Σάββατο η Δέσποινα Βανδή με τον Πάνο Καλλίδη και την Ελισσάβετ Σπανού. Ωστόσο, ανεπίσημο fan club της τραγουδίστριας έχει προκαλέσει αντιδράσεις.

Το συγκεκριμένο forum, που αυτο-χαρακτηρίστηκε ως επίσημο fan club, της διάσημης τραγουδίστριας ανακοίνωσε πως σταματά τη λειτουργία του, επειδή απογοητεύτηκε από την Δέσποινα, προκαλώντας πλήθος ερωτήσεων. Η εταιρεία της γνωστής τραγουδίστριας έσπευσε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση και να αποκαταστήσει όλη την αλήθεια, δίνοντας τις απαντήσεις της. Σύμφωνα με την Spicy, το εν λόγω fan club είναι ένα ανεπίσημο forum και τίποτα παραπάνω.
 
Η επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας της Δέσποινας Βανδή:

\”Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το FORUM «vandiworld.gr» ουδέποτε ήταν το officialfanclub της Δέσποινας Βανδή. Μέχρι σήμερα, δεν υπήρχε και δεν υπάρχει “OfficialFanClub” της Δέσποινας Βανδή.

Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλα τα παιδιά που υποστηρίζουν τους καλλιτέχνες που αγαπάνε, δημιουργώντας “UnofficialFanClubs”, που με αυτό τον τρόπο δείχνουν την αγάπη τους στον καλλιτέχνη και δεν προσπαθούν μέσω αυτών των ενεργειών να εκμεταλλευτούν καταστάσεις και \”ονόματα\”, για προσωπικό τους συμφέρον.\”

Λίγο αργότερα έβγαλε ανακοίνωση και το μεγάλο fan club της Δέσποινας, το DeVaQueen.gr

\"\"

tlife

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook