Μετά την άρνηση του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και με δεδομένο ότι ο Σιμόνε Πιανιτζάνι έχει καλύτερη προσφορά από την Φενέρμπαχτσε, αυξάνονται οι πιθανότητες του Φώτη Κατσικάρη για τον Παναθηναϊκό.Η λύση του 45χρόνου προπονητή υπάρχει στην σκέψη της διοίκησης των «πρασίνων» από την πρώτη στιγμή μετά την λύση της συνεργασίας με τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.

Ο χρόνος και οι εξελίξεις φαίνεται ότι… δουλεύουν υπέρ του Κατσικάρη, ο οποίος, πάντως, έχει συμβόλαιο με την Μπιλμπάο χωρίς να προβλέπεται «μπάι άουτ» για την αποδέσμευση του.Ο 45χρόνος κόουτς αναμένεται εντός των επομένων ημερών στην Αθήνα, συνεπώς η διοίκηση του Παναθηναϊκού θα έχει την ευκαιρία να τον προσεγγίσει από κοντά.

Για να προχωρήσει η λύση Κατσικάρη, ωστόσο, χρειάζεται και η συναίνεση της βασκικής ομάδας. Λογικά, πάντως, η Μπιλμπάο δεν θα σταθεί «εμπόδιο» στην εξέλιξη του 45χρόνου προπονητή, που την οδήγησε στις κορυφαίες στιγμές της ιστορίας της: Στην πρόκριση στην Ευρωλίγκα την σεζόν 2010-11 και στις οκτώ καλύτερες ομάδες της Ευρώπης την προηγούμενη αγωνιστική χρονιά.

pamesports.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook