Σε δήλωσή του ο πλειοψηφήσας υποψήφιος βουλευτής Χανίων με το ψηφοδέλτιο των \”Ανεξάρτητων Ελλήνων\” κ.Παντελής Καπαρουδάκης, αναφέρει τα εξής :

\”Αισθάνομαι την ανάγκη να πω ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όλους τους πολίτες του τόπου μας, της περιφερειακής ενότητας Χανίων, που μας τίμησαν, επιλέγοντας το Κίνημα των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» του Πάνου Καμμένου, κατά τις πρόσφατες εκλογές.

Είμαστε μια πολιτική συλλογικότητα τριών, μόλις, μηνών , που, όμως, μπορέσαμε να πείσουμε μεγάλες δυνάμεις του Λαού ότι χρειάζεται ενωμένη πατριωτική, αντιμνημονιακή δράση και προοπτική.

Ο «νέος διπολισμός» Ν.Δ.-ΣΥΡΙΖΑ, μας οδήγησε, στα Χανιά, σε μείωση ποσοστού της τάξης του 1.5%. Πρόκειται για την μικρότερη μείωση των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην Κρήτη και μισή όσον αφορά στο πανελλαδικό ποσοστό μείωσης-3%. Συγκρατήσαμε, δηλαδή, τις δυνάμεις μας σε ικανοποιητικό βαθμό.

Αλλά και σε επίπεδο επικρατείας, αποδείξαμε ότι δεν είμαστε παροδικό πολιτικό φαινόμενο, αποδείξαμε ότι δεν είμαστε «πολιτική φούσκα». Ήρθαμε για να μείνουμε!

Το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών είναι σεβαστό. Ωστόσο, γνώμη μου είναι ότι προέκυψε επειδή ο Λαός , συγκεκριμένα μεγάλες μερίδες του λαού, υπήρξαν ευάλωτες στις πιέσεις, στους εκβιασμούς και στα διχαστικά διλήμματα της Τρόικα, των τοκογλύφων «δανειστών» και των συνεργατών τους Ν.Δ. και ΠΑ.ΣΟ.Κ. Τούτο, όμως, δεν μας πτοεί! Αντίθετα, μας δυναμώνει, μας «πεισμώνει» και μας δίνει δύναμη και ενέργεια να αντιπαλέψουμε!

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ» , ασθάνομαι την ανάγκη να πω και στους πολίτες που επέλεξαν το πρόσωπό μου, δίνοντας μου την πρώτη θέση σε σταυρούς προτίμησης κατά τις προηγούμενες εκλογές που υπήρχε σταυροδοσία.

Ο μεγάλος χαμένος των εκλογών είναι, αδιαμφισβήτητα, η Ελλάδα και οι πολίτες της, αφού η συγκρότηση μνημονιακής κυβέρνησης συνιστά εθνικό και κοινωνικό κίνδυνο. Όμως επαγρυπνούμε. Θα αντισταθούμε. Ο αγώνας για την πατρίδα είναι συνεχής.

Τέλος, εύχομαι στον συντοπίτη Βουλευτή Χανίων κ. Μανούσο Βολουδάκη καλή επιτυχία στην άσκηση των υπουργικών καθηκόντων του.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook