Απόλυτος σε ότι έχει να κάνει με το αποτέλεσμα της Κυριακής εμφανίστηκε με δηλώσεις του στον ΑΛΦΑ ΡΑΔΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ο Ηλίας Κυριακίδης: «Για τον Εργοτέλη δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη. Οι τρεις βαθμοί αποτελούν επιτακτική ανάγκη καθώς πρέπει να παραμείνουμε ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα». 

Ο μέσος των κιτρινόμαυρων ερωτηθείς για το αν επηρεάσουν την ομάδα του, τα τρία συνεχή αποτελέσματα με ΑΕΚ, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, τόνισε: «Αν το δούμε βάσει προγράμματος, θεωρώ ότι πάνω – κάτω ήταν αποτελέσματα τα οποία τα περιμέναμε, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν παλέψαμε για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε καλές και ιστορικές ομάδες. Κρατάμε τα θετικά τα οποία είναι η καλή εμφάνιση με τον ΠΑΟΚ και το πολύ καλό πρώτο ημίχρονο με τον Ολυμπιακό. 

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής μίλησε και για την παρουσία του στο Ηράκλειο, το κλίμα που συνάντησε ερχόμενος στον Εργοτέλη ενώ αναφέρθηκε και στο θέμα της δυναμικής που βγάζει ο Κρητικός σύλλογος: «Για να είμαι ειλικρινής, η προσαρμογή μου στην ομάδα ήταν θέμα λίγων ημερών. Το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στον Εργοτέλη με βοήθησε στο απόλυτο όπως βέβαια και η συμπεριφορά των συμπαικτών μου. Ο Εργοτέλης είναι ένας σύλλογος που σου προσφέρει ηρεμία και ασφάλεια. Από την στιγμή που αγωνιστικές διαφορές δεν υπάρχουν μεταξύ δέκα – δώδεκα ομάδων, θεωρώ ότι ο Εργοτέλης πληροί τις προϋποθέσεις για οπουδήποτε ποδοσφαιριστή",