Ένας 31χρονος και ένας 21χρονος οι οποίοι αναζητούνται είναι όπως προέκυψε από την προανάκριση , οι συναυτουργοί του 23χρονου που χθες προσπάθησαν να πατήσουν με το αυτοκίνητό τους έναν 67χρονο στο Δημοτικό Διαμέρισμα Βαγιωνιάς του Δήμου Φαιστού .

Μάλιστα είναι η δεύτερη απόπειρα εις βάρος του 67χρονου
Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε ο 67χρονος , ο 23χρονος Έλληνας που επέβαινε σε Ι.Χ.Φ αυτοκίνητο μαζί με τα άλλα δυο άτομα είχε σταθμεύσει κοντά στο κατάστημα ιδιοκτησίας του 67χρονου.

Μόλις ο 67χρονος πλησίασε, οδηγώντας το δίκυκλο μοτοποδήλατό του , ο 23χρονος με το αυτοκίνητο του κινήθηκε εναντίον χτυπώντας τον, με αποτέλεσμα να πέσει στο οδόστρωμα, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί.

Στη συνέχεια ο 23χρονος τράπηκε σε φυγή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η περιοχή θυμίζει καζάνι που βράζει καθώς έχουν βγει οι μαγκούρες ανάμεσα σε δύο οικογένειες που τις χωρίζουν κτηματικές διαφορές.

Το προχθεσινό περιστατικό ήρθε να προστεθεί στο «σήριαλ» που διαδραματίζεται στην περιοχή με τους κατοίκους να μένουν απλοί θεατές στα αλλεπάλληλα περιστατικά που σημειώνονται στην περιοχή.

Μάλιστα πριν από λίγο καιρό ο 67χρονος είχε χτυπηθεί με μαγκούρα από ένα συγγενικό πρόσωπο του 23χρονου και είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο. Προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Πύργου ενώ να σημειωθεί ότι σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας.