Ένα  άτομο 29 ετών συνελήφθη πριν από λίγο από τις αστυνομικές αρχές, ως δράστης του ξυλοδαρμού σε βάρος του 26χρονου, γιου υποψήφιας της Χρυσής Αυγής.

Οι αστυνομικοί αξιοποίησαν άμεσα στοιχεία που είχαν στη διάθεση τους και έφτασαν στα ίχνη του 29χρονου  τον οποίο και συνέλαβαν.

Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη αν τα αίτια της συμπλοκής ήταν πολιτικά, αν και κάτι τέτοιο θεωρείται το πιθανότερα. 

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει πάντως ο υπεύθυνος Περιφέρειας Κρήτης Σταύρος Καρεφυλλάκης οι δράστες που έστησαν ενέδρα στον 26χρονο , τον χτύπησαν στο πρόσωπο ενώ κρατούσαν και μαχαίρια ωστόσο κατάφερε να τραβηχτεί και δεν τραυματίστηκε .

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει συγκεκριμένα: 

\’\’Συνελήφθη σήμερα (22-06-2012), από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ένας 29χρονος ημεδαπός, ο οποίος μαζί με πέντε (5) συνεργούς του, χθες (21-06-2012) το βράδυ, επιτέθηκαν σε 26χρονο ημεδαπό τραυματίζοντάς τον στο πρόσωπο, ενώ προκάλεσαν και φθορές στο αυτοκίνητό του.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικής έρευνας που διεξήγαγε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, για την αναζήτηση και εντοπισμό των δραστών, εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 29χρονος και όπως προέκυψε ήταν ένα από τα άτομα που συμμετείχε στη συγκεκριμένη επίθεση.

Το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και των υπόλοιπων δραστών της επίθεσης.\’\’

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook