Ένας 39χρονος Χανιώτης είναι ο ένας εκ των δραστών της επίθεσης σε βάρος των δύο Αλγερινών μεταναστών, ηλικίας 23 και 27 ετών, που σημειώθηκε την προηγόυμενη Κυριακή τα ξημερώματα, στην παραλία της Νέας Χώρας.

Ο 39χρονος εντοπίστηκε μετά από εμπεριστατωμένης αστυνομικής έρευνας που διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, για την αναζήτηση και ταυτοποίηση των δραστών.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για πρόκληση σωματικών βλαβών σε βάρος των αλλοδαπών.

Το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και των υπόλοιπων δραστών της επίθεσης.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Flashnews.gr, απο τις έρευνες δεν έχει προκύψει ανάμειξη κάποιου πολιτικού χώρου,ούτε ο 39χρονος σχετίζεται με τέτοιους χώρους.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η επίθεση σχετίζεται με κάποιους που δραστηριοποιούνται \”επαγγελματικά\” στις παραλίες και \”ενοχλούνται\” απο την παρουσία άστεγων μεταναστών σε αυτές.

Υπενθυμίζεται πως οι δύο μετανάστες απο την Αλγερία ενώ κοιμόντουσαν στην παραλία της Νέας Χώρας, τα ξημερώματα της Κυριακής 17/6 δέχθηκαν επίθεση απο τέσσερα άτομα που κρατούσαν σιδερολοστούς και μαχαίρια.

Οι δράστες της επίθεσης αφού χτύπησαν τους δύο μετανάστες τους πήραν ρούχα, κινητά, χρήματα.

Τα δύο θύματα της επίθεσης νοσηλεύονται με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, μαχαιριές, εκδορές, σπασίματα στο νοσοκομείο Χανίων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook