Γυαλιά καρφιά τα έκανε χθες το βράδυ σε ταχυφαγείο γνωστής αλυσίδας, στα Μάλια, Ηρακλείου, ένας νεαρός Πολωνός, ο οποίος ήρθε στην Κρήτη για τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Οι αστυνομικού του τμήματος Χερσονήσου, που μετέβησαν στο συμβάν, έμειναν με… το στόμα ανοιχτό ακούγοντας τον 25χρονο τουρίστα να τους λέει ότι προχώρησε στην εν λόγω ενέργεια, προκειμένου να βρεθεί πίσω από τα σίδερα της φυλακής και να έχει έστω και προσωρινά έναν χώρο διαμονής!

Ο νεαρός από την Πολωνία έφτασε στο Ηράκλειο στις αρχές της εβδομάδας. Με 200 ΕΥΡΩ στην τσέπη, μετέβη στην Χερσόνησο, όπου βρήκε ένα φθηνό ξενοδοχείο για να μείνει.

Τα χρήματα όμως τελείωσαν και η δ/νση του ξενοδοχείου τον… “πέταξε” στον δρόμο, καθώς ο 25χρονος Πολωνός, δεν είχε να πληρώσει την διαμονή του.

Χθες σε κατάσταση απελπισίας αποφάσισε να πάει στο εν λόγω ταχυφαγείο και να αρχίσει να σπάει ότι έβρισκε μπροστά του. Έτσι και έγινε… Ο νεαρός “μπατίρης” τουρίστας, έσπασε τις ταμειακές μηχανές του καταστήματος φωνάζοντας στους υπαλλήλους, μάλιστα, να καλέσουν και την αστυνομία.

Ο νεαρός σήμερα εκδικάστηκε με την αυτόφωρο διαδικασία, στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου, για πρόκληση φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, γνωρίζοντας ότι δεν είχε τα χρήματα για να πληρώσει τα έξοδα του δικαστηρίου και ελπίζοντας να περάσει το αποψινό βράδυ σε κάποιο κελί των κρατητηρίων!

Ρένα Βουρεξάκη 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook