Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Πλακιωτάκης προέβη σήμερα στην ακόλουθη δήλωση:

 

«Αν ο Υπουργός Θαλασσίων Υποθέσεων Νήσων και Αλιείας κ. Γιάννης Διαμαντίδης ανταποκρίνονταν στα σοβαρά θέματα του υπουργείου του με την ίδια ταχύτητα με την οποία σπεύδει να απαντήσει στις ανακοινώσεις μας, δε θα χρειάζονταν να καταφύγουμε σε ευφυολογήματα.

Έχει δίκιο, πάντως, ο κ. Διαμαντίδης. Η ανικανότητα και ο επαρχιωτισμός με τον οποίο αντιλαμβάνεται τον «περιβάλλοντα χώρο» του υπουργείου του, δεν προσφέρονται για ευφυολογήματα, αλλά για βαθιά περίσκεψη για το που οδηγεί, ως άλλος καπετάνιος, το πλοίο της ναυτιλίας μας. Αν μάλιστα η ζημιά που προκαλεί, περιοριστεί σε μια τρύπα στο νερό, θα είμαστε όλοι μας πολύ ευτυχείς. Αλλά δυστυχώς, ήδη, μιλάμε για ναυάγιο.

Εξάλλου, επειδή ο κ. Διαμαντίδης μιλά για κυβέρνηση χρεωκοπίας, ας γνωρίζει πως η Νέα Δημοκρατία και πρόγραμμα είχε για τη ναυτιλία και το εφάρμοσε. Ας μας δείξει, επιτέλους, ο κ. Διαμαντίδης ποιο είναι το πρόγραμμα της κυβέρνησης του Μνημονίου, για τη ναυτιλία, αν φυσικά έχει.

Αν και δε χρειάζεται. Όλοι ξέρουν, πλέον, ποιο είναι το πρόγραμμά του Πα.Σο.Κ για τη ναυτιλία. Η πλήρης και ολοκληρωτική καταστροφή της».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook