Ένα νέο στέκι για τους Χανιώτες αλλά και τους επισκέπτες των Χανίων ξεκίνησε τη λειτουργία του, σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της πόλης, στην περιοχή της πλατείας των δικαστηρίων.

Στο χώρο όπου μέχρι πρότινος στεγαζόταν η γνωστή πιτσαρία Capriccioza, τη θέση έχει πάρει πλέον ένας νέος και ανανεωμένος χώρος, ο οποίος προσφέρεται ιδανικά για καφέ, μεζέ και ποτό, το ΜΙΚΡΟ ΕΦΕΤΕΙΟ!

Το ΜΙΚΡΟ ΕΦΕΤΕΙΟ, δημιουργήθηκε με πολύ μεράκι και αφοσίωση στην ποιότητα και τις καλές τιμές, έχοντας στο επίκεντρο τον πελάτη-καταναλωτή.

Στο φιλόξενο περιβάλλον του, κυριαρχούν αρκετά μοντέρνα στοιχεία, ζωντανά χρώματα, τα οποία δημιουργούν μια ευχάριστη ατμόσφαιρα χαλάρωσης, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

\"\"

Από νωρίς το πρωί και για όλη τη μέρα, μπορεί κάποιος να απολαύσει τον καφέ του, έχοντας ως θέα την πολυσύχναστη πλατεία και το επιβλητικό κτήριο των δικαστηρίων ή ακόμα μπορεί να πάρει σε πακέτο τον αγαπημένο του καφέ μαζί με τυρόπιτα ή κρουασάν.

Πλησιάζοντας το μεσημέρι και μέχρι αργά το βράδυ, το ΜΙΚΡΟ ΕΦΕΤΕΙΟ, υποδέχεται τους λάτρεις του μεζέ, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία μεζέδων που καλύπτει όλα τα γούστα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η επιμέλεια του μενού έχει γίνει από τον διακεκριμένο σεφ του ΜΑΙΧ, κύριο Γιάννη Αποστολάκη και όλα τα πιάτα έχουν την ξεχωριστή πινελιά του (μοναδικά tips που κάνουν τη διαφορά). Σε συνεργασία με ντόπιους παραγωγούς και εμπόρους, εξασφαλίζονται καθημερινά ολόφρεσκα προϊόντα, αλλά επίσης και προϊόντα με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, όπως το βαλσάμικο ξύδι Αμβροσία, το οξύμελο, το «καπνιστό αλάτι», τα οποία εξασκούν τον ουρανίσκο σε νέα μονοπάτια απόλαυσης.

Αξίζει να δοκιμάσετε την τηγανιά του Εφετείου, γαρίδα γάμπαρι τηγανιτή, αλλά και τις ολόφρεσκες σαλάτες.

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"  \"\"

Στο ΜΙΚΡΟ ΕΦΕΤΕΙΟ, μπορείτε σίγουρα να περάσετε δημιουργικά το χρόνο σας, καθώς παρέχεται δωρεάν wi-fi internet, καθημερινά. Επίσης, στις τηλεοράσεις που βρίσκονται στο χώρο, μπορείτε να παρακολουθήσετε αγώνες των αγαπημένων σας ομάδων πίνοντας μπύρα ή ποτό υπό τη συνοδεία μεζέ.

Το ΜΙΚΡΟ ΕΦΕΤΕΙΟ, άνοιξε και σας προσκαλεί να το γνωρίσετε… Στην πρόσκληση αυτή, ξεχωριστό δέλεαρ, αποτελούν και οι μοναδικές τιμές που θα βρείτε όταν ανοίξετε τον τιμοκατάλογο του.

ΜΙΚΡΟ ΕΦΕΤΕΙΟ – Πλατεία δικαστηρίων, Χανιά, τηλ.: 28210 28112              

  \"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook