Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Απόστολος Βουλγαράκης, συναντήθηκε σήμερα το πρωί στο Μέγαρο της Π.Ε. Χανίων, ύστερα από πρόταση του Δημάρχου Πλατανιά κου Γιάννη Μαλανδράκη, με αρμόδιους φορείς, όπου έγινε σύσκεψη σχετικά με την περιήγηση με τα τουριστικά τρένα περιοχών του νομού μας.

Στην εν λόγω σύσκεψη συμμετείχαν ο Δήμος Πλατανιά, ο Δήμος Χανίων, η Δ/νση Τροχαίας Χανίων, η Δ/νση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Π.Ε. Χανίων καθώς και τα «Τουριστικά Τρένα Κρήτης Α.Ε.».

Με δεδομένη την πολυνομία και τη διασπορά αρμοδιοτήτων και αδειοδοτήσεων, συζητήθηκε η ανάγκη για σαφή προσδιορισμό τους καθώς και η διαδικασία διασφάλισης των συνθηκών οδικής ασφάλειας των επιβαινόντων, των πεζών και των υπόλοιπων οχημάτων.

Κατά τη συνάντηση διευκρινίστηκαν οι αρμοδιότητες καθένα από τους παραπάνω φορείς που παραβρέθηκαν στη σύσκεψη και έγινε εκτενής διάλογος για την επίτευξη της ασφάλειας των επιβαινόντων.

Από τη μεριά της, η ιδιοκτήτρια εταιρεία υποσχέθηκε ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να τροποποιηθεί η Νομοθεσία, ώστε να μπορέσει να λειτουργήσει με πλήρη νομιμότητα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook