Ευχαριστήριο μήνυμα προς τους εκλογείς απέστειλε με ανακοίνωσή της σήμερα η ΔΗΜΑΡ Ρεθύμνου.

Το περιεχόμενο της ανακοίνωσης έχει ως εξής:

\”Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Ρεθύμνου θέλει να ευχαριστήσει θερμά τους χιλιάδες Ρεθεμνιώτες και Ρεθυμνιώτισες που μας τίμησαν με τη ψήφο τους. Σε συνθήκες ακραίας πόλωσης , η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ κατάφερε όχι μόνο να διατηρήσει τις δυνάμεις της αλλά και να τις αυξήσει, όταν άλλα κόμματα καταποντίστηκαν ή συρρικνώθηκαν.

Δεσμευόμαστε να τιμήσουμε και να αξιοποιήσουμε τη ψήφο τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Τα κάλεσμά μας προς τους πολίτες του Ρεθύμνου παραμένει επίκαιρο. Δεν θα την οδηγήσουμε ποτέ σε παθητική στάση. Τους καλούμε για να βαδίσουμε όλοι μαζί το δρόμο που εμφορείται από τις ιδέες του αριστερού Ευρωπαϊσμού, με πίστη στην ανάγκη προοδευτικών μεταρρυθμίσεων, να μας δώσουν δύναμη και να πάρουν ελπίδα από την τόλμη και αποφασιστικότητα μας.

Στην πλέον δύσκολη, από την μεταπολίτευση και μετά, συγκυρία για την χώρα μας, η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ απευθύνθηκε στους πολίτες, μίλησε για κυβερνώσα Αριστερά και είχε ένα πολιτικό λόγο ανοικτό, με ευρύτερους ορίζοντες , υπέρ των συγκλίσεων και συνεννοήσεων.

Συμμετέχουμε τώρα σε μια εθνική προσπάθεια να μη μείνει ακυβέρνητη η χώρα. Με τη συμμετοχή μας προσπαθούμε να διασφαλίσουμε τα συμφέροντα των εργαζομένων, υποχρεώνοντας τους εταίρους της κυβέρνησης αυτής, να δεσμευτούν προγραμματικά στα σημεία που και προεκλογικά δημοσιοποιήσαμε με τη πρόταση μας για τη διακυβέρνηση της χώρας.

Η χώρα μας περνάει δύσκολες στιγμές. Η Αριστερά δεν έχει την πολυτέλεια να μένει απαθής και να τυρβάζει περί άλλων\”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook