Η Citroen παρουσιάζει δύο νέα σεντάν μοντέλα τα οποία όμως προορίζονται για συγκεκριμένες αγορές. Πρόκειται για τα C-Elysee και C4 L.

Η Citroen παρουσιάζει όχι ένα αλλά δύο νέα οχήματα τα οποία ανήκουν στη σεντάν κατηγορία που είναι και η μεγαλύτερη στον κόσμο, με περί τα 20 εκατομμύρια ταξινομήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το πρώτο είναι το C-Elysee το οποίο είναι η έκδοση της Citroen, του αντίστοιχου Peugeot 301 που επίσης παρουσιάστηκε πρόσφατα.

Το μοντέλο θα κατασκευάζεται στην Ισπανία, και θα πωλείται στην Τουρκία, την Ισπανία, την κεντρική Ευρώπη και την Αλγερία, πριν το τέλος του 2012.

\"\"

Το μεταξόνιο του είναι στα 2,65 μέτρα, και ο χώρος αποσκευών αγγίζει τα 506 λίτρα, ενώ ανάλογα με την αγορά θα χρησιμοποιεί τον κινητήρα βενζίνης VTi 97 ίππων.

\"\"

Το C4 L αφορά ακόμη λιγότερες αλλά ιδιαίτερα σημαντικές αγορές, ενώ θα κατασκευάζεται εκεί όπου και θα πωλείται. Δηλαδή στη Wuhan της Κίνας (έως το τέλος του 2012), και στην Kaluga της Ρωσίας (πρώτο εξάμηνο του 2013).

\"\"

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του θα είναι η άνεση, με υψηλό επίπεδο εξοπλισμού το οποίο θα περιλαμβάνει έως και GPS με οθόνη αφής, κάμερα οπισθοπορείας, σύστημα keyless start, ενώ από πλευράς κινητήρων θα υπάρχει επιλογή μεταξύ συνόλων βενζίνης απόδοσης 135, 150 και 170 ίππων.

\"\"

autotriti.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook