Μπαράζ συλλήψεων για παραβάσεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, για παραβάσεις των όρων λειτουργίας άδειας κολυμβητικής δεξαμενής, για άγρα πελατών και για παραβάσεις περί πνευματικής ιδιοκτησίας σημειώθηκαν χθες στη Χερσόνησο και το Ηράκλειο .


Συγκεκριμένα συνελήφθησαν συνολικά 7 άτομα από άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου και του Ηρακλείου.


Ειδικότερα στην 1η περίπτωση συνελήφθη χθες το μεσημέρι, ένας 32χρονος ημεδαπός, για στέρηση άδειας κολυμβητικής δεξαμενής.

Ο 32χρονος κατελήφθη να λειτουργεί στον προαύλιο χώρο ξενοδοχείου, δύο κολυμβητικές δεξαμενές (πισίνες) χωρίς να κατέχει την απαιτούμενη άδεια από την αρμόδια αρχή.


Επίσης για τον ίδιο λόγο συνελήφθη, χθες το μεσημέρι και ένας 47χρονος στο Πισκοπιανό  ο οποίος , κατελήφθη να λειτουργεί στον προαύλιο χώρο ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων, 1 κολυμβητική δεξαμενή (πισίνα), χωρίς να κατέχει την απαιτούμενη άδεια από την αρμόδια αρχή.


Στην 3η περίπτωση οι άνδρες του παραπάνω τμήματος συνέλαβαν έναν 39χρονο για στέρηση άδειας ιδρύσεως και λειτουργίας καταστήματος καθώς , κατελήφθη να λειτουργεί ως ιδιοκτήτης κατάστημα «Καφετέρια-Μπαρ», στερούμενος άδειας ίδρυσης και λειτουργίας από την αρμόδια Δημοτική Αρχή .Στην 4η περίπτωση συνελήφθη, χθες το βράδυ αυτή τη φορά στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς του Α’ Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλείου, ένας 28χρονος ημεδαπός για παράβαση του Ν. περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

Ειδικότερα σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο, κατελήφθη ο 28χρονος να έχει θέσει σε λειτουργία στερεοφωνικό συγκρότημα χωρίς να έχει εφοδιασθεί με την ανάλογη άδεια, από την αρμόδια αρχή, προβαίνοντας στην δημόσια εκτέλεση τραγουδιών, στερούμενος άδειας δημόσιας εκτέλεσης από την Α.Ε.Π.Ι.

Επίσης συνελήφθη, χθες το βράδυ, στη Χερσόνησο, ένας 36χρονος ημεδαπός, για στέρηση άδειας ιδρύσεως και λειτουργίας καταστήματος.

Ειδικότερα, σε αστυνομικό έλεγχο που του έγινε , κατελήφθη να λειτουργεί ως ιδιοκτήτης κατάστημα «Καφετέρια-Μπαρ», στερούμενος άδειας ίδρυσης και λειτουργίας από την αρμόδια Δημοτική Αρχή.

Τέλος, δύο Βρετανοί 35 και 21 ετών συνελήφθησαν στη Χερσόνησο για άγρα πελατών .
Σε αστυνομικό έλεγχο, σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος «Κέντρο διασκέδασης - Μπαρ», πιάστηκαν  να βρίσκονται έξω από το κατάστημα και με χειρονομίες να υποδεικνύουν - προτρέπουν διερχομένους, να δεχθούν υπηρεσίες εστίασης από το εν λόγω κατάστημα.

Προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου.