Πραγματοποιήθηκε τελικά η συνεδρίαση της διοικούσας επιτροπής του ΟΦΗ, αν και απουσίαζαν τρια μέλη που έχουν διαχωρίσει τη θέση τους, πρόκειται για τους Τσαμπουράκη, Πουλινάκη και Τουγλή.

Στο τραπέζι έπεσε το θέμα των Ακαδημιών αλλά και των εισιτηρίων. Συνοπτικά αποφασίστηκαν :

Η διοίκηση ικανοποιεί το αίτημα των φίλων της ομάδας μας και θα υπάρχουν κατά την αγωνιστική περίοδο 2012-2013 εισιτήρια διαρκείας και στις Θύρες 4,5.

Αναλυτικότερα οι τιμές που θα έχουν τα εισιτήρια διαρκείας (αμπονέ) είναι:
Θύρα 2,3: 300 ευρώ
Θύρα 7: 400 ευρώ
Θύρες 4-5: 120 ευρώ
Θύρα 9 κάτω διάζωμα: 400 ευρώ
Θύρα 9 πάνω διάζωμα: 700 ευρώ

Η διοίκηση κάνει γνωστό ότι για όλη την αγωνιστική περίοδο στη Θύρα 1 η τιμή του εισιτηρίου θα είναι 10 ευρώ και για την Θύρα 8 η τιμή του εισιτηρίου θα είναι 15 ευρώ.

Συνάντηση με το κ. Δημ. Βολονάκη

-Ο πρόεδρος κ. Σήφης Κορωνάκης θα συναντηθεί αύριο με το τεχνικό της ομάδας νέων Κ20 κ. Δημήτρη Βολονάκη. Σκοπός της συνάντησης είναι να ενημερωθεί ο κ.Κορωνάκης για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα νέων Κ20.
Με Ιταλική εταιρεία

Η διοίκηση έχει σε εξέλιξη τη συνεργασία με εκπρόσωπο Ιταλικής εταιρείας που θα αναλάβει το ντύσιμο-ρουχισμό για τις ομάδες της ΠΑΕ-ΟΦΗ, των ομάδων νέων Κ20-Κ17 και για τα τμήματα ακαδημιών.

Την Τετάρτη η έκτακτη συνέλευση της Super League
O πρόεδρος του ΟΦΗ κ. Σήφης Κορωνάκης, μαζί με το μέλος της διοίκησης κ. Χαράλαμπο Σφακιανάκη θα εκπροσωπήσουν την ΠΑΕ-ΟΦΗ στη έκτακτη γενική συνέλευση της Super League που θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη στις 14:00 στα γραφεία της.
Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως εξής:
1. Προτάσεις ΠΑΕ-μελών του συνεταιρισμού ως προς την αναδιαμόρφωση των συνεπειών εκ της μη λήψης άδειας, για την αγωνιστική περίοδο 2012-13 καθώς και την αναδιάρθρωση του Πρωταθλήματος Super League – ΟΠΑΠ, 2012 – 13.
2. Συμβατικές σχέσεις του συνεταιρισμού με τον Όμιλο Forthnet.
3. Συζητήσεις με τον Π.Σ.Α.Π. και την Ένωση Β'-Γ' Εθνικής Κατηγορίας, αναφορικά με την τροποποίηση του θεσμικού πλαισίου των εργασιακών σχέσεων ποδοσφαιριστών - ΠΑΕ & TAΠ (τροποποίηση Κ.Ι.Μ. και εν ισχύ Σ.Σ.Ε.) & σχετικό αίτημα της ΠΑΕ Κέρκυρα, αναφορικά με προσφυγές ποδοσφαιριστών.
4. Αίτημα ΠΑΕ Α.Ε.Κ. περί έναρξης διαβούλευσης της Super League με το Υπουργείο Οικονομικών σε σχέση με συγκεκριμένη πρόταση περί ρύθμισης αποπληρωμής ληξιπρόθεσμων δόσεων Ποδοσφαιρικών Ανωνύμων Εταιρειών προς το Ελληνικό Δημόσιο.
5. Διάφορα.
Θερμά συλλυπητήρια

-Η διοίκηση της ΠΑΕ-ΟΦΗ συλλυπείται θερμά το γνωστό μέλος της ομάδας μας κ. Γιάννη Αδάμη και την οικογένεια του για το θάνατο της μητέρας του Αρτεμης.