Ο Ιβάν Ρούσεφ είναι από και τυπικά σήμερα παίκτης του ΟΦΗ. Ο έμπειρος μέσος σήμερα το πρωί ήλθε στο Ηράκλειο, το πρωί εξετάσθηκε από τους γιατρούς και στη συνέχεια πήγε στα γραφεία όπου είχε συνάντηση με το πρόεδρο του ΟΦΗ κ. Νίκο Μαχλά και έκλεισε και τις τελευταίες λεπτομέρειες της μεταγραφής του.

Ο Ρούσεφ υπέγραψε συμβόλαιο που έχει διάρκεια έως και τις 30-6-2012.  Ο Βούλγαρος παίκτης μετά την υπογραφή του συμβολαίου του δήλωσε στο site του συλλόγου: 

\”Η τρίτη επικοινωνία μου με τον ΟΦΗ ήταν και η πιο τυχερή. Άλλες δύο φορές στο πρόσφατο παρελθόν, το 2006 και το καλοκαίρι του 2010 μου είχα επαφή με ανθρώπους του ΟΦΗ που μου είχαν πει ότι με ήθελαν στην ομάδα. Τότε δεν είχε ευτυχή κατάληξη η συζήτηση που έγινε. Είμαι πολλά χρόνια στην Ελλάδα. Παραμένω στους ρομαντικούς του ποδοσφαίρου. Ανέκαθεν μου άρεσε ο ΟΦΗ σαν ομάδα. Παρουσίαζε πάντα καλό θέαμα. Όταν επικοινώνησα με το κ. Νίκο Μαχλά και μου είπε ότι ο ΟΦΗ θέλει να με εντάξει στη δύναμη του, όπως είναι φυσικό χάρηκα πάρα πολύ. Αμέσως του έκανα γνωστή την απόφαση μου. Ήρθα στο Ηράκλειο και στον ΟΦΗ με στόχο να βοηθήσω τη προσπάθεια της ομάδας μου. Ο ΟΦΗ είναι ομάδα super league .. Είναι ομάδα για μεγάλα πράγματα. Φυσικά και δεν πρέπει να ταλαιπωρείται στη football league . Θέλω να διακριθώ και είμαι σίγουρος ότι αυτό θα γίνει. Την Κυριακή, όπως είναι γνωστό αρχίζει ο Β’ γύρος του πρωταθλήματος. Η ομάδα μας θα υποδεχθεί τη Βέροια. Στόχος μας είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών. Είμαι έτοιμος να αγωνισθώ. Φυσικά όλοι ξέρουν ότι αυτός που αποφασίζει για το ποιοι παίκτες θα είναι στην αρχική ενδεκάδα και ποιοι θα συμπληρώσουν την 18άδα είναι ο προπονητής μας. Όλοι περιμένουμε ο κόσμος να γεμίσει το γήπεδο και να μας βοηθήσει να πάρει ο ΟΦΗ τη νίκη.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook