Στον Γιώργο Σπανό είχε προταθεί να αναλάβει την προεδρία της Super League, ωστόσο η άρνησή του φέρνει φαβορί για την θέση τον Γιώργο Μποροβήλο. Η περίπτωση Βρύζα, παρότι έχει υποστηρικτές, εγείρει και ενστάσεις

Ο ισχυρός άνδρας του Ατρομήτου είναι αρνητικός για πολλούς και συγκεκριμένους λόγους. Επειδή όμως πρέπει να δοθεί ένα τέλος και σε αυτό το πρόβλημα για τη Super League, παράγοντες των ομάδων, αφού είδαν ότι ο Σπανός δεν είναι διατεθειμένος να συζητήσει το ενδεχόμενο να τεθεί επικεφαλής στη Λίγκα, βρήκαν, όπως όλα δείχνουν, την καλύτερη δυνατή λύση.

Ο Σπανός είχε βάλει υποψηφιότητα για πρόεδρος το καλοκαίρι του 2010 με το μπλοκ του Γιάννη Βαρδινογιάννη απέναντι στον Θανάση Κανελλόπουλο που υποστηριζόταν από τους κ. Μαρινάκη και Μπέο, αλλά υπήρξε ισοψηφία (όπως και λίγες ημέρες πριν μεταξύ Τσακίρη – Κανελλόπουλου) και έπειτα από τρίτη εκλογική διαδικασία την προεδρία του συνεταιρισμού πήρε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Και επειδή οι λύσεις δεν είναι πολλές, φαίνεται πλέον ότι αρκετές πιθανότητες να αναλάβει πρόεδρος στη Λίγκα συγκεντρώνει ο Γιώργος Μποροβήλος. Ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης μετά την Παπουτσάκη έχει αναλάβει χρέη προέδρου.

Ο Γιώργος Μποροβήλος γνωρίζει πολύ καλά τα θέματα της Super League, είναι άνθρωπος του ποδοσφαίρου και συγκεντρώνει αρκετούς υποστηρικτές. Θυμίζουμε ότι ο παράγοντας του Αστέρα Τρίπολης ήταν αντιπρόεδρος στη Λίγκα τόσο επί της διοίκησης Μαρινάκη όσο και επί της διοίκησης Πατέρα και Θανόπουλου. Βρίσκεται στην ουσία στη συγκεκριμένη θέση από το 2008, οπότε και ήταν αναπληρωτής πρόεδρος στη διοίκηση Πηλαδάκη.

Ο Ζήσης Βρύζας είναι ακόμα ένα πρόσωπο που έπεσε στο τραπέζι, ωστόσο πολύ γρήγορα απορρίφθηκε, διότι και αυτός δεν ήταν αυτό που λέμε «κοινής αποδοχής» από κάποιους, έστω και αν έχει αρκετούς υποστηρικτές.

soccerplus.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook