Τον απολογισμό της αγωνιστικής περιόδου 2011-2012 κάνει η Λέσχη Φίλων Α.Ο. Χανιά \”Blue Boys\” μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της (blueboys.gr).
Αναλυτικά:
Πριν λίγες μέρες τελείωσε το πρωτάθλημα της football league 2. Ένα πρωτάθλημα με μόλις 11 ομάδες στον όμιλο μας το οποίο κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του κόσμου μέχρι το τέλος τόσο στην κορυφή όσο και στην ουρά.
Όσον αφορά την ομάδα μας περνώντας ένα δύσκολο καλοκαίρι με πολλές διοικητικές ανακατατάξεις ξεκίνησε προετοιμασία τον Αύγουστο. Τελικά το πρωτάθλημα ξεκίνησε τον Νοέμβριο(!!!) κάτι που από τη μια ήταν καλό για το χτίσιμο της ολοκαίνουριας ομάδας μας, αλλά απο την άλλη η ομάδα δεν είχε έσοδά αλλά μόνο έξοδα για 2 επιπλέον μήνες.
Από τα πιο ευχάριστα του καλοκαιριού ήταν η έλευση του κ. Πετράκη καθώς και αρκετών νεαρών ποδοσφαιριστών που με την βοήθεια κάποιων πιο έμπειρων, έιχε στόχο τη δημιουργία ισχυρής ομάδας με παρών και μέλλον. Το μικρό αυτό πρωτάθλημα έδινε την ευκαιρία για μια πορεία πρωταθλητισμού (πράγμα το οποίο αρμόζει στην ομάδα μας λόγω ιστορίας και κόσμου). Κάποιες όμως λάθος επιλογές ποδοσφαιριστών, κάποιες εχθρικές διαιτησίες, καθώς και η οικονομική κρίση που είχε σαν συνέπεια την αποδυνάμωση της ομάδας μας απο την 4η μόλις αγωνιστική άνάγκασαν την ομάδα μας να θέσει χαμηλότερους στόχους οι οποίοι και ετιτέυχθησαν αφήνοντάς μας μια γλυκόπικρη γεύση.
Επίσης ο Α.Ο.Χανιά επέστρεψε μετά από λίγα χρόνια στο γήπεδο Περιβολίων για τους εντός έδρας αγώνες του και με τη βοήθεια του δήμου σουλούπωσε το προπονητήριο στη Μοναχή Ελιά.
Από οικονομικής άποψης αξιόλογο είναι το συμμάζεμα που πραγματοποιήθηκε στο συγκεκριμένο τομέα και η διευθέτηση πολλών εκκρεμοτήτων παλαιότερων ετών. Αν υπήρχε και η στήριξη από περισότερους επιχειρηματίες των Χανίων τα πράγματα θα ήταν καλύτερα.
Ο σύνδεσμος μας σε όλο αυτό το διάστημα στάθηκε αρωγός-συμπαραστάτης στην πορεία αυτή, βοηθώντας όπως μπορούσε και πραγματοποιώντας αρκετές οργανωμένες εκδρομές στα εκτός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας, καθώς και δημιουργώντας καλες ατμόσφαιρες στα Περβόλια.
Άλλα και ο απλός κόσμος στήριξε τον Α.Ο.Χανιά πηγαίνοντας στο γήπεδο με αποτέλεσμα η ομάδα μας να κόβει περισότερα εισιτήρια ακόμα και απο ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών.
Σίγουρα λοιπόν λάθη έγιναν (άλλωστε αν έισαι δραστήριος και προσπαθείς κανεις και λάθη, αν δεν προσπαθεις δεν κάνεις). Ελπίζουμε στην καινούρια σεζόν να κρατήσουμε όλα τα καλά της σεζόν που πέρασε και να αφήσουμε πίσω όλα τα λάθη και να μη τα επαναλάβουμε, έτσι ώστε να είμαστε καλύτερα σε όλα τα επίπεδα και με στόχους αντάξιους της ιστορίας της ομάδας μας και των χιλιάδων οπαδών της!!!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook