Μοιραία ήταν η τελευταία «δόση» ηρωίνης για έναν 28χρονο χρήστη ναρκωτικών στην Μυτιλήνη. Ο άτυχος νέος βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμα ενός φίλου του μαζί με τον οποίο έκαναν χρήση του ναρκωτικού που είχαν προμηθευτεί από μια 30χρονη γυναίκα.

Ο 22χρονος ειδοποίησε τη Δίωξη Ναρκωτικών όταν διαπίστωσε ότι ο φίλος του ήταν νεκρός και συνελήφθη, αφού στο σπίτι του βρέθηκαν δύο χρησιμοποιημένες σύριγγες και ένα ναρκωτικό χάπι. Άλλος ένας 46χρονος που έκανε και αυτός χρήση ναρκωτικών στο διαμέρισμα, δεν εντοπίστηκε και αναζητείται. Οι έρευνες των αστυνομικών οδήγησαν στη γυναίκα που είχε πουλήσει τη θανατηφόρα δόση στους τρεις τοξικομανείς.

Πρόκειται για μια 30χρονη Ελληνίδα, στο σπίτι της οποίας κατασχέθηκαν τέσσερις αυτοσχέδιες συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 100,8 γραμμαρίων, 18 ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν είχε ιατρική συνταγή, 20 κομμάτια βαμβάκι εμποτισμένα με ηρωίνη, μια ηλεκτρονική ζυγαριά και 535 ευρώ. Η διακινήτρια και ο 22χρονος θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης.

(protothema.gr)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook