Αφήνοντας «αιχμές» προς τους εχθρούς του συλλόγου για τους οποίους είπε ότι χάρηκαν που ο Εργοτέλης γνώρισε τρεις ήττες στα τελευταία παιχνίδια, ο πρόεδρος της «ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΘΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ» Απόστολος Παπουτσάκης μίλησε στο επίσημο site των «κιτρινόμαυρων» με αφορμή την Κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Αναλυτικά

«Ολοκληρώσαμε μια σειρά δύσκολων αγώνων. Μια σειρά που θα μπορούσε να είχε αποφέρει βαθμό ή βαθμούς στην ομάδα μας, αλλά κυρίως στο τελευταίο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ κάποιοι με τις αποφάσεις τους δεν μας επέτρεψαν να διεκδικήσουμε τη νίκη. Τελικά, η πολύ καλή πορεία του Εργοτέλη πριν από τα τελευταία τρία διαδοχικά παιχνίδια πείραξε πολλούς, οι οποίοι περίμεναν τα άτυχα αποτελέσματα για να χαμογελάσουν. Αλλά δεν έχουμε σκοπό να τους αφήσουμε να χαρούν κι άλλο. Αυτοί που θα χαρούν και πάλι θα είναι οι οπαδοί του Εργοτέλη και οι φίλαθλοι όλης της Κρήτης. Και αυτή τη χαρά θα τους τη δώσει η ομάδα μας επιστρέφοντας στις επιτυχίες και στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Η αναμέτρηση της Κυριακής με τον Ατρόμητο στο Παγκρήτιο στάδιο έχει τη δική της ξεχωριστή σημασία. Και θα αποδείξει αυτό που φωνάζουμε καιρό τώρα. Ότι ο Εργοτέλης δεν κοιτάζει πίσω. Κοιτάζει μόνο μπροστά, μόνο ψηλά. Στους πέντε αγώνες που απομένουν η ομάδα μας θα δώσει τη μάχη της για να καταλάβει την καλύτερη θέση στην ιστορία της. Και η αρχή θα γίνει την Κυριακή. Το ραντεβού είναι για τις 3 το μεσημέρι. Όλοι μαζί θα πανηγυρίσουμε μια μεγάλη και αποστομωτική νίκη. Όλοι μαζί θα αποδείξουμε ότι το όνειρο δεν σβήνει».