Μετά τον ταξιδιωτικό οδηγό «Ο Γύρος του Κόσμου σε 80 Χώρες» η συγγραφέας Εύη Δημητριάδου θα μοιραστεί με τις Χανιώτισσες και τους Χανιώτες την συγκλονιστική ιστορία «ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΞΕΤΕΛΕΣΘΗ».

Σήμερα Δευτέρα 24 Ιουνίου στις 21:00, στο Πολύ-τεχνείο, Χατζημιχάλη Νταλιάνη στα Χανιά.

Η ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΞΕΤΕΛΕΣΘΗ αποτελεί μια μυθιστορία για τις ανθρωπιστικές αποστολές με Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (ΜΚΟ), τις εισβολές των Αμερικανών στο Ιράκ και στο Αφγανιστάν και τους οικονομικούς πολέμους.

Περιγράφεται ο τρόπος ζωής σε περιοχές που βρίσκονται στην ώρα μηδέν, η λυτρωτική εμπειρία της προσφοράς, ο ρόλος των μεγαλόσχημων εμπλεκομένων και όσα αποκαλύφτηκαν από Αμερικανούς πράκτορες, Παλαιστίνιους πρόσφυγες, Αφγανούς πολίτες και Έλληνες στρατιωτικούς σε …
μια γυναίκα που άλλαξε πολύ μετά τον γύρο του κόσμου και τη συμμετοχή της σε αποστολές.

Η Ευδοκία (Εύη) Δημητριάδου γεννήθηκε στις 5.4.1970 στην Αθήνα.

Μετά την αποφοίτηση της από το γυμνάσιο και το λύκειο του Αμερικανικού κολεγίου Ελλάδος, συνέχισε τις σπουδές της σε αυτό με ειδίκευση στο Marketing Management.

Εργάστηκε ως υπεύθυνη διαφήμισης και προώθησης πωλήσεων σε γνωστή πολυεθνική εταιρία για δύο χρόνια, παραιτήθηκε και από τότε σεργιανίζει τον πλανήτη ως συνοδός γκρουπ και εξωτερικός συνεργάτης των μεγαλύτερων Ελληνικών ταξιδιωτικών γραφείων, καθώς γνωρίζει Αγγλικά, Ισπανικά, Ιταλικά και Γερμανικά.

Πήρε μέρος σε πολύμηνες ανθρωπιστικές αποστολές κατά τη διάρκεια των πολέμων στο Ιράκ και στο Αφγανιστάν.

Το 2010 εξέδωσε με μεγάλη επιτυχία τον ταξιδιωτικό οδηγό – ημερολόγιο «Ο Γύρος του Κόσμου σε 80 Χώρες», το οποίο κυκλοφορεί στην ιστοσελίδα www.feel80countries.com.

Πέρα από τα ταξίδια, αγαπάει το διάβασμα, την κηπουρική, τα σπορ, την γιόγκα, τη ζωή και την ελευθερία.

Ζει στην Αθήνα με τον αγαπημένο της σκύλο και ονειρεύεται να ζήσει σε μια γωνιά του Αιγαίου, ανάμεσα στο γαλάζιο της θάλασσας και το γαλανό του ουρανού.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook