Ο Νίκος Αναστόπουλος ξεκίνησε την σημερινή συνέντευξη Τύπου, κάνοντας την αναφορά του, ως είθισται στον κόσμο του ΟΦΗ και στην παρουσία του στο ματς της περασμένης Κυριακής με τον Θρασύβουλο.

«Λυσμόνησα να αναφέρω στη συνέντευξη τύπου με τον Θρασύβουλο το βροντερό παρών που έδωσε ο κόσμος στο γήπεδο παρά το γεγονός ότι ακολουθούσε η Καθαρά Δευτέρα και για αυτό το λόγο θέλω να του πω ένα μεγάλο μπράβο για την συμπαράσταση του» είπε ο «αλενατόρε» ενώ για το αγωνιστικό κομμάτι ανέφερε τα εξής:

«Το 1-0 δεν αντικατοπτρίζει και την πραγματική εικόνα του αγώνα. Είχαμε πολλές ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλα γκολ . Αυτό είναι κάτι που με ικανοποιεί γιατί το κακό θα ήταν να μην της είχαμε. Η ανάγκη για την κατάκτηση των τριών βαθμών είναι αυτή τη χρονική στιγμή το πρωτεύον για εμάς. Κατά διαστήματα με τον Θρασύβουλο παίξαμε πολύ καλά και είχαμε πάρα πολλές ευκαιρίες . Σημαντικό για εμένα είναι ότι μπορέσαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να ξεπεράσουμε το εμπόδιο ακόμη μίας ομάδας. Το γκολ είναι θέμα μέρας οι ευκαιρίες δεν είναι θέμα ημέρας. Το ανησυχητικό θα ήταν να μην υπήρχαν ευκαιρίες. Έχουμε ικανούς παίκτες που μπορούν να σκοράρουν».

Ο προπονητής του ΟΦΗ αναφέρθηκε στην αναμέτρηση του Σαββάτου απέναντι στην Δόξα Δράμας λέγοντας πως η ομάδα του έχει το μειονέκτημα λόγω του κακού αγωνιστικού χώρου.

«Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι αν κρίνουμε και από το γεγονός ότι στον πρώτο γύρο η Δόξα μας δυσκόλεψε αρκετά μέσα στην έδρα μας , άφησε πολύ καλές εντυπώσεις και δυσκολευτήκαμε να την κερδίσουμε. Εμείς δεν θα αλλάξουμε την σκέψη μας και πάμε να παίξουμε ποδόσφαιρο στη Δράμα . Το έχουμε αποδείξει άλλωστε ότι όπου πάμε , πάμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Η Δόξα είναι μια δύσκολη ομάδα ειδικά μέσα στην έδρα . Είναι μειονέκτημα για εμάς ότι θα παίξουμε σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο αλλά τα περισσότερα γήπεδα της Β΄ Εθνικής είναι έτσι. Είναι μια ομάδα που χρειάζεται προσοχή και έχει καλούς παίκτες όπως ο Γκονζάλες που δεν ξέρουμε αν παίξει και ο Μαρκόφσκι».

Ερωτηθείς για την αγωνιστική αναγέννηση του Βερόν

« Δουλειά του προπονητή είναι να βάζει έναν παίκτη στη θέση του. Ο Βερόν είναι ένας παίκτης που όλοι τον γνωρίζουμε από την θητεία του στο Καμπιονάτο . Παίζει στη θέση του γιατί αυτή είναι η δουλειά του προπονητή. Δεν μπορείς ένα δεξί μπάκ να τον βάλεις σέντερ φορ. Όλοι οι παίκτες που ξεκινούν σε ένα αγώνα η μπαίνουν σαν αλλαγή προσπαθούν να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και αυτό είναι το θετικό».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook