Συνεχίζονται οι δράσεις του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών.

Την Κυριακή που μας πέρασε μέλη, γονείς, προσωπικό και εθελοντές της Ανοιχτής Δομής Υποστήριξης του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ, βρίσκονταν από νωρίς το πρωί στην περιοχή του Καράβολα όπου σε κλίμα ιδιαίτερα ευχάριστο, ευδιάθετο και αλληλέγγυο καθάρισαν και φρόντισαν τον περιβάλλοντα χώρο και την παραλία ενώ παράλληλα δόθηκε χρώμα στην περιοχή με τη δημιουργία graffiti που συμβολίζει την «κρίση» με μια ρωγμή, δίνοντας το μήνυμα ότι μέσα απ’αυτή μπορεί να γεννηθεί κάτι όμορφο και αισιόδοξο, όταν το θελήσουμε και αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες και τις δυνατότητές μας.

Ακολούθησε ενημέρωση στα café του Talos Plaza ενώ οι δράσεις συνεχίστηκαν το απόγευμα της ίδιας μέρας στις εγκαταστάσεις του Lido Soccer με ενημέρωση και τουρνουά ποδοσφαίρου.

Στη διεξαγωγή του τουρνουά συμμετείχε η Ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου, της Αστυνομίας και του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ. Σε κλίμα ιδιαίτερα φιλικό ανταλλάχτηκαν συμβολικά δώρα μεταξύ των ομάδων.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση \”Με την ευκαιρία μέλη και προσωπικό του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ θέλουν να ευχαριστήσουν την Ομάδα της Αστυνομίας και του Δικηγορικού Συλλόγου για τη συμμετοχή τους, τη Δ/νση του Lido Soccer για την παραχώρηση του γηπέδου. Επίσης ευχαριστούν τη Ζωγράφο, Τζένη Μπακαλούμα που για άλλη μια φορά στηρίζει αφιλοκερδώς τις δράσεις του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ. 

Σήμερα, ενημερώσεις πραγματοποιούνται όλη μέρα στις κεντρικές πλατείες της Σητείας και τις Ιεράπετρας από μέλη και εθελοντές του Συμβουλευτικού Σταθμού Λασιθίου ενώ το βράδυ στις 21:00 στην Αίθουσα της Περιηγητικής Λέσχης στην παλιά πόλη του Ρεθύμνου θα πραγματοποιηθεί η θεατρική παράσταση «Μια φορά και δυο παιδιά» από την Ομάδα Θεάτρου των μελών της Μονάδας Συμβουλευτικής Χανίων με τη συνεργασία του ΟΚΑΝΑ Ρεθύμνου. 

Οι εκδηλώσεις κορυφώνονται αύριο Τρίτη 26 Ιουνίου – Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών με ενημερωτική ποδηλατοδρομία στο Ηράκλειο, με αφετηρία την Πλατεία Ελευθερίας στις 11:00 το πρωί.

Το απόγευμα 18:00-21:00 στον ίδιο χώρο θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση τροφίμων & χρημάτων για τη διάθεσή τους σε κοινωνικά παντοπωλεία και στο Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Ηρακλείου αντίστοιχα. Παράλληλα θα διατίθενται δωρεάν αρωματικά φυτά και λουλούδια στους πολίτες από μέλη και προσωπικό.

Θα ακολουθήσει στις 20:30 μουσικοχορευτική βραδιά στο ΤALOS PLAZA από τη Μονάδα Εφήβων του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ με τη συμμετοχή του χορευτικού συλλόγου ΤΑΝΓΚΟΝΕΟΝ και του νεανικού συγκροτήματος OBSESSION.

Στην Λίμνη Αγίου Νικολάου από νωρίς το πρωί θα υπάρχει ενημερωτικό περίπτερο. Το βράδυ στις 21:30 στην Πλαζ του ΕΟΤ στον Άγιο Νικόλαο θα πραγματοποιηθεί συναυλία με τον Γιάννη Χαρούλη και το συγκρότημα ΠΕΡΑ ΜΠΑΝΤΑ. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό ενώ αντί εισιτηρίου θα συγκεντρώνονται τρόφιμα για τη διάθεσή τους στην Παιδόπολη Νεάπολης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook