\”Σε μια κοινωνία που η ρατσιστική βία είναι σε πλήρη έξαρση, με συνθήκες βαρβαρότητας και ανελέητο μίσος απέναντι σε κάθε διαφορετικό, σε κάθε «ξενογεννημένο», ο αλληλέγγυος αγώνας μας είναι πιο επιτακτικός από ποτέ\” αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές του 7ου Αντιρατσιστικού φεστιβάλ στα Χανιά, με αφορμή την προφεστιβαλική εκδήλωση η οποία θα πραγματοποιηθεί αύτιο Τρίτη στον Βάμο.

\”Φέτος λοιπόν, στην Προφεστιβαλική Εκδήλωση που θα γίνει στο Βάμο Αποκορώνου, θ’ανέβει από τη θεατρική ομάδα του 2ου Γενικού Λυκείου Χανίων το έργο του Mike Kenny, «Το αγόρι με τη βαλίτσα».

Μια επίκαιρη παράσταση που μιλά για τον πόλεμο, τη φτώχεια, την παιδική εκμετάλλευση, το λαθρεμπόριο ανθρώπινων ζωών. Η ζωή, η αξία της φιλίας και η δύναμη της θέλησης είναι τα εργαλεία που θα μας συντροφεύουν σε κάθε μακρινό ταξίδι προς το άγνωστο.

Η παράσταση, μας διδάσκει ότι αξία στη ζωή έχει να προσπαθείς, να βοηθάς, να ονειρεύεσαι, να ελπίζεις, να συμφιλιώνεσαι.

Το Κοινωνικό Στέκι – Στέκι Μεταναστών, στα πλαίσια του 7ου Αντιρατσιστικού Φεστιβάλ, σας καλεί να παρακολουθήσουμε την παράσταση την Τρίτη 26 Ιουνίου στις 19:30, στο αμφιθέατρο του Βάμου, μιας και «Δεν υπάρχουν αυτοί. Υπάρχουμε μόνο εμείς, όλοι οι άνθρωποι. Κι όλες οι ιστορίες μας..»

Στη συνέχεια, θ’ ακολουθήσει μουσική από τους μαθητές και τις μαθήτριες του Γυμνασίου και του Λυκείου του Βάμου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook