Ακόμα μια ανακοίνωση μετά από παιχνίδι της για τα πλέι οφ εξέδωσε η Παναχαϊκή, η οποία κάνει λόγο για σφαγιασμό από τον διαιτητή Καμπαξή και τον βοηθό Πασχαλίδη αλλά και αλήτικη συμπεριφορά από ποδοσφαιριστές και παράγοντες του Πλατανιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

\”1. Ο νέος σφαγιασμός της Παναχαϊκής από τον διαιτητή του συνδέσμου Ευβοίας Καμπαξή και τον βοηθό διαιτητή Πασχαλίδη και η αλήτικη συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών και παραγόντων του Πλατανιά δεν θα περάσει έτσι.

Ο υπεύθυνος για όλα Δούρος και αυτοί που κρύβονται πίσω του και η εγκληματική οργάνωση που ακόμα δεν έχει πεθάνει θα δώσουν λόγο όχι σε αθλητικούς << δικαστές >> αλλά εκεί που δεν γίνονται εκπτώσεις.

Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή λυπάται ιδιαίτερα τόσο για τον κ. Σαρρή τον προϊστάμενο του κ. Δούρου όσο και τον πρόεδρο της ΕΠΑ Ευβοίας κ. Παπακωνσταντίνου οι οποίοι υποτίθεται ότι είναι τα νέα ηθικά μέλη της Ε.Π.Ο.

Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή θα ενημερώσει τόσο τους εισαγγελείς Εφετών κ.κ. Πεπονή και Μουζακίτη όσο και την προϊστάμενοι της Εισαγγελίας κα Ράϊκου για τα υπόλοιπα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης που βρίσκονται εκτός φυλάκων και δεν έχουν απολογηθεί ακόμα στον κ. Καλόφωνο για το τι ακριβώς κάνουν κάθε μέρα συνεχίζοντας το θεάρεστο έργο τους.

Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή θα δώσει στοιχεία και κασέτες και θα μιλήσει με ονοματεπώνυμα.

Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή θα ζητήσει ευθύνες και από τον Σπύρο Καλογιάννη ο οποίος παρακολουθεί ως θεατής το οργανωμένο έγκλημα εναντίον της.

2. Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή κάνει γενικό προσκλητήριο για την Τετάρτη το βράδυ στην Αγυιά στον αγώνα με την Καλλιθέα σε όλους τους οπαδούς της.

Διοίκηση, προπονητές, παίκτες είμαστε αποφασισμένοι να πολεμήσουμε μέχρι την τελευταία στιγμή για να πάρουμε αυτό που μας αξίζει και αυτό θα το πάρουμε νικώντας τόσο την Τετάρτη την Καλλιθέα στην Αγυιά όσο και μέσα στη Μυτιλήνη την νέα αγαπημένη ομάδα της εγκληματικής οργάνωσης που καταδυναστεύει το Ελληνικό ποδόσφαιρο, εκμεταλλευόμενοι στο ότι τα περισσότερα μέλη της δεν έχουν περάσει ακόμα από την πόρτα του κυρίου Καλόφωνου και του κύριου Εισαγγελέα.\”


Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook