Σε διαθεσιμότητα θα τίθεται από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ο διαιτητής Γιάννης Καμπαξής, που διεύθυνσε την αναμέτρηση της Κυριακής (24/6) ανάμεσα σε Πλατανιά και Παναχαϊκή.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα diaititis.gr, που ασχολείται με θέματα διαιτησίας, ο παρατηρητής διαιτησίας Λάζαρος Πολατιάν θεώρησε ότι έπρεπε να δοθεί πέναλτι στο κράτημα πάνω στον Λαμπρόπουλο στο 90\’, στη φάση δηλαδή που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από πλευράς Παναχαϊκής.
Σε ότι αφορά την αποβολή του Ντίνα ο κ. Πολατιάν δίνει δίκιο στο διαιτητή που έδωσε την 2η κίτρινη στον ποδοσφαιριστή των Πατρινών. 
Αναλυτικά το σχετικό δημοσίευμα:
\”Από την τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα του Πλατανιά με την Παναχαική ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ με σαφήνεια ότι υπαρχει πέναλτυ υπέρ της Πατραϊκής ομάδας στο 90\’ με το παρατεταμένο τράβηγμα του Λαμπρόπουλου.Το γεγονός ότι δεν το κατελόγησε ο Ευβοιώτης διαιτητής Γιάννης Κάμπαξης τον φέρνει σε διαθεσιμότητα αφού και ο Λάζαρος Πολατιάν που ηταν παρατηρητής εκεί καταλήγει ότι υπήρχε κράτημα και μπορούσε να δοθεί η εσχάτη των ποινών .

Σ\’ ότι αφορά την αποβολή του Ντίνα με δεύτερη κίτρινη ο Πολατιάν θεωρεί ότι σωστα δόθηκε αφού ο παίκτης βρήκε την μπάλα με το χέρι ,παρότι προσπάθησε να την αποφύγει. Βέβαια ο Κάμπαξης θα μπορούσε να έχει μια καλύτερη διαιτησία κάνοντας περισσότερες φορές χρήση της κίτρινης κάρτας (υπήρχαν δυο περιπτώσεις που μπορούσαν να τις πάρουν παίκτες των γηπεδούχων) . 

Για τους δυο βοηθούς Πασχαλίδη και Κοντιζά  ο Πολατιάν δεν είχε να σημειώσει κάτι το ιδιαίτερο ενώ τέταρτος ηταν ο Χρυσοβαλάντης Βρακάς, 

Σε δηλώσεις που έκανε και πάλι μετά τον αγώνα ο Κούγιας επιτέθηκε κατά του διαιτητή που είπε ότι είναι γαμπρός του Κώστα Πριόνα (είναι ανηψιός του). Μίλησε πάλι για παράγκες ,ανέσυρε τον Θωμά και τον Σπάθα και γενικά είπε πολλά και διάφορα ,μεχρι ότι σκέπτεται να κατεβάσει την ομάδα νέων στα δυο μάτς που απομένουν.\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook