Μπορεί να φαντάζει απίστευτο στην Ελλάδα της κρίσης. Και όμως Έλληνες Overclockers (τεχνικοί ηλεκτρονικών υπολογιστών που παρεμβαίνουν τόσο στο λειτουργικό σύστημα των υπολογιστών όσο και στο harware, για να εκτινάξουν τις επιδόσεις τους στα ύψη) κατέρριψαν όχι ένα, ούτε δύο, αλλά δέκα παγκόσμια ρεκόρ και άφησαν πίσω τους κορυφαίους Ασιάτες, Ευρωπαίους αλλά και Αμερικανούς Overclockers, οι οποίοι παρακολουθούσαν αποσβολωμένοι από τις οθόνες των υπολογιστών τους, την προσπάθεια των Ελλήνων.

Τα δέκα παγκόσμια ρεκόρ καταρρίφθηκαν κατά τη διάρκεια του 1ου O.M.G FESTIVAL (Overclocking, Modding, Gaming), το οποίο διοργάνωσε το διαδικτυακό τεχνολογικό site HWBOX σε συνεργασία με τον εκπαιδευτικό οργανισμό \”ΟΜΗΡΟΣ\”. Οι Έλληνες παγκόσμιοι πρωταθλητές για να καταφέρουν να πετύχουν τις εξωπραγματικές επιδόσεις χρησιμοποίησαν τεχνολογία υπολογιστικής αιχμής αλλά και υγρό άζωτο για να ψύχουν τους επεξεργαστές, που δούλευαν στα όρια τους.

Βέβαια όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες την παράσταση έκλεψαν οι εντυπωσιακές παρουσίες με τα χρωματα των διοργανωτών. Οι συμμετέχοντες ανανέωσαν το ραντεβού τους για του χρόνου και υποσχέθηκαν στους περίπου 1000 επισκέπτες του φεστιβάλ ακόμα πιο εντυπωσιακά ρεκόρ.

greek-reporters.blogspot.com

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook