Μία επιβάτης του πλοίου «Knossos Palace» έπεσε στη θάλασσα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού με αποτέλεσμα να κινητοποιηθεί το πλήρωμα του καραβιού, που την έβγαλε από τη θάλασσα.

Περιπέτεια στη θάλασσα τη νύχτα για μια 24χρονη κοπέλα που έπεσε από το πλοίο στο οποίο επέβαινε, αλλά ευτυχώς διασώθηκε μετά την κινητοποίηση που υπήρξε για τον εντοπισμό της.

Στην περιοχή έφθασαν πλωτό σκάφος του λιμενικού, ελικόπτερο Σούπερ Πούμα και άλλα παραπλέοντα σκάφη. Τελικά, η κοπέλα περισυνελέγη σώα από ένα ιστιοφόρο και στη συνέχεια από το ναυαγοσωστικό του πλοίου και είναι καλά στην υγεία της.

Η ίδια δήλωσε ότι έπεσε μόνη της στη θάλασσα χωρίς να διευκρινίζει γιατί.

Η 24χρονη επέβαινε στο επιβατηγό - οχηματαγωγό πλοίο «Κνωσός Παλλάς» και βρέθηκε στη θάλασσα, ενώ το πλοίο έπλεε με προορισμό το Ηράκλειο, περίπου 6,7 ναυτικά μίλια νότια της Μήλου.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και ο καπετάνιος του «Κνωσός», αφού ειδοποίησε για το περιστατικό το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης και παραπλέοντα πλοία, στην περιοχή έφτασε πλωτό σκάφος του λιμενικού και ελικόπτερο «Σούπερ Πούμα».

Οι λόγοι που ώθησαν την 24χρονη κοπέλα σε αυτή την κίνηση παραμένουν άγνωστοι. Για το συμβάν ενημερώθηκε ο εισαγγελέας Σύρου, ο οποίος διέταξε να μη γίνει προανάκριση.