Στο εδώλιο του κατηγορουμένου του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Δωδεκανήσου θα καθίσει ένας 79χρονος πρώην επιστάτης Γυμνασίου της Ρόδου, για τις σεξουαλικές επιθέσεις που είχε διαπράξει πριν από οκτώ χρόνια σε βάρος δύο μαθητριών οι οποίες δεν είχαν κλείσει καλά- καλά τα 12 τους χρόνια!

Τα περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης είχαν γίνει τον Νοέμβριο του 2002 στο 7ο Γυμνάσιο Ρόδου, όπου εργαζόταν τότε ο κατηγορούμενος. Ο ηλικιωμένος, που αντιμετωπίζει πλέον σοβαρά προβλήματα υγείας, κατηγορείται ότι ακολούθησε στις τουαλέτες του Γυμνασίου μια 12χρονη μαθήτρια και της πρότεινε να τη βοηθήσει να αλλάξει τα ρούχα. Όταν εκείνη αντέδρασε, την χάιδεψε στο στήθος με αποτέλεσμα εκείνη να βάλει τις φωνές τρέποντάς τον σε φυγή. Την ίδια περίοδο, είχε παρενοχλήσει στο προαύλιο του σχολείου ακόμη μία 12χρονη μαθήτρια την οποία απομόνωσε και τη χάιδεψε σε διάφορα μέρη του σώματός της!

Σε βάρος του επιστάτη υποβλήθηκαν μηνύσεις τόσο από τους γονείς των δύο κοριτσιών, όσο και από το σχολείο που με απόφαση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων τον έπαυσε από τα καθήκοντά του και του ασκήθηκε δίωξη για αποπλάνηση ανηλίκων που δεν είχαν συμπληρώσει τα 13 τους χρόνια. Η αποκάλυψη του σκανδάλου είχε προκαλέσει σάλο στο νησί και μάλιστα κατά τη διάρκεια ενός διαλείμματος, δύο συγγενείς της μίας μαθήτριας είχαν εισβάλει στο χώρο του σχολείου και άρχισαν να γρονθοκοπούν και τον επιστάτη και τον διευθυντή!

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook