Βρέθηκε τελικά ο δράστης που στις 22 Μαρτίου στην περιοχή του Κατσαμπά Ηρακλείου είχε αρπάξει χρήματα 71.180 ευρώ και 1.000 δολάρια καθώς και πλήθος κοσμημάτων απροσδιόριστης αξίας !

Υπενθυμίζεται ότι ήταν μία από τις μεγαλύτερες διαρρήξεις σπιτιών των τελευταίων χρόνων που σημειώθηκαν στην οικία γνωστής οικογένειας Ηρακλειωτών στην περιοχή.

Η υπόθεση κλοπής εξιχνιάστηκε χθες από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου όπου στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας που διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, προέκυψε ότι δράστης της κλοπής είναι ένας 31χρονος ο οποίος ωστόσο δεν συνελήφθη, λόγω παρέλευσης των ορίων του αυτοφώρου.

Υπενθυμίζεται ότι οι ιδιοκτήτες , είχαν βγάλει τα χρήματά τους από την Τράπεζα και τα είχαν φυλάξει στο σπίτι.

Όπως κατήγγειλε τότε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου ο 73χρονος ιδιοκτήτης, από την 19:20 ώρα της 22-03-2012 έως την 00:15 ώρα της Πέμπτης 22 Μαρτίου οι δράστες μπήκαν μέσα στο σπίτι και αφαίρεσαν πλήθος κοσμημάτων απροσδιόριστης αξίας καθώς και το χρηματικό ποσό των 52.680 ευρώ!

Όμως δεν σταμάτησαν μόνο εκεί!

Προφανώς γνώριζαν ότι στο σπίτι υπήρχαν και άλλα χρήματα και έτσι στη συνέχεια παραβίασαν εντοιχισμένο χρηματοκιβώτιο και αφαίρεσαν από το εσωτερικό του, το χρηματικό ποσό 18500 ευρώ, το χρηματικό ποσό των χιλίων 1000 δολαρίων ΗΠΑ, λίρες και κοσμήματα αξίας πέντε χιλιάδων (5000) ευρώ περίπου!