Την αντίθεσή του στην ανακοίνωση που αναρτήθηκε στο σάιτ του Α.Ο. Χανιά για το Δήμαρχο Χανίων, Μανώλη Σκουλάκη, εξέφρασε με δηλώσεις του ο γενικός αρχηγός της χανιώτικης ομάδας, και μέλος της Επιτροπής Στήριξης της ΠΑΕ, Αντώνης Κουκλάκης.
Ο κ. Κουκλάκης δήλωσε τα εξής στη ραδιοφωνική εκπομπή του Χανιά ΣΠΟΡ FM 90,5 των Μάκη Καρτσωνάκη και Λευτέρη Αντωνακάκη:
\”Δεν είμαι γνώστης της ανακοίνωσης που αναρτήθηκε στο σάιτ της ομάδας. Σήμερα (26/6) πληροφορήθηκα κι εγώ γι\’ αυτήν. Έχω μάθει στη ζωή μου να λέω τα πράγματα με το όνομά τους. Δεν θα απολογηθώ εγώ και δεν θα μπω στη διαδικασία να πω γιατί δεν έχει παρευρεθεί σε παιχνίδι του ΑΟΧ ο Δήμαρχος Χανίων κ. Σκουλάκης.

Αυτό που ξέρω και μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι ο Δήμος Χανίων έχει κάνει πολλά για την ομάδα μας. Μπορεί ο κ. Σκουλάκης να μην μπορούσε να έρθει σε κάποιο παιχνίδι στα Περιβόλια αλλά από τον Δήμο ήταν σε κάθε αγώνα ο κ. Λειψάκης, ο κ. Πρωτοπαπαδάκης και ο κ. Βλαζάκης που έχουν βοηθήσει σημαντικά την ομάδας μας.

Ο Δήμος Χανίων μας έχει παραχωρήσει το γήπεδο στη Μοναχή Ελιά το οποίο με τη βοήθειά του έχουμε μετατρέψει σε πρότυπο αθλητικό κέντρο. Το στάδιο στα Περιβόλια το έχει παραχωρήσει ο Δήμος στην ομάδα, δεν ανήκει στον Α.Ο. Χανιά.

Προσωπικά δεν συμφωνώ με την ανακοίνωση που αναρτήθηκε στο σάιτ και εξ\’ άλλου ο κ. Σκουλάκης μπορεί να δέχθηκε πρόσκληση από τον Δήμαρχο Πλατανιά, κ. Μαλανδράκη, για να βρεθεί στο Μάλεμε.

Αλλίμονο και δεν χαρούμε αν πάει στην Α\’ Εθνική ο Πλατανιάς.

Αλλά επειδή δεν θέλω να δώσω άλλη συνέχεια στο θέμα έχω να πω ότι η δήλωση σαν μέλος της Επιτροπής Στήριξης δεν με εκφράζει.

Όλοι μας πρέπει να βοηθήσουμε τον ΑΟΧ με λόγια και με έργα, ώστε να δείξουμε ότι αγαπάμε αυτό το ιστορικό σωματείο\”.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook