Ένωσαν τις ζωές τους ο Οδοντίατρος Γιώργος Μαρακάκης και η Δικηγόρος Ντόμινα Μαλεφάκη στο εκκλησάκι του Κυρίλου και Μεθοδίου στην Ορθόδοξη Ακαδημία στο Κολυμβάρι Χανίων.

Πολλοί φίλοι και συγγενείς παραβρέθηκαν το περασμένο Σάββατο στο γάμο του Γιώργου και της Ντόμινας, των οποίων τα χαμόγελα  σκόρπισαν χαρά στους καλεσμένους, που  με την παρουσία τους τίμησαν την σεμνή τελετή αλλά και την δεξίωση που ακολούθησε στο ξενοδοχείο Cavo Spada του Ομίλου Γιαννούλη.Πολλά και γνωστά πρόσωπα από την πολιτική και επιχειρηματική ζωή του τόπου ήταν μεταξύ των καλεσμένων, όπως ο Δήμαρχος και ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ.κ. Μ. Σκουλάκης και Απ. Βουλγαράκης, βουλευτές, όπως ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης, ενώ στην εκδήλωση έκανε και την πρώτη του δημόσια εμφάνιση ο Υφυπουργός πλέον, Μανούσος Βολουδάκης.

Στο μυστήριο χοροστάτησε ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος και ο Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου Αμφιλόχιος.Κουμπάρος του ζευγαριού είναι ο Στάθης Τοπούζογλου, Εφοπλιστής και Επιχειρηματίας στο χώρο της ενέργειας.
Ο Γιώργος Μαρακάκης είναι χειρουργός οδοντίατρος και ασχολείται με τα κοινά ως Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Χανίων, υιός του Μιχάλη Μαρακάκη Προέδρου της Τράπεζας Χανίων.


Η Ντόμινα Μαλεφάκη είναι Δικηγόρος στο επάγγελμα και δραστηριοποιείται στα Χανιά, κόρη της Συμβολαιογράφου Γρηγορίας Μαλεφάκη – Αποστολάκη και του εγκρίτου Νομικού Αλεξανδρου – Ιάκωβου Μαλεφάκη.


Το γλέντι κράτησε μέχρι αργά, με σχεδόν όλους τους καλεσμένους στο χώρο, καθότι εκτός του ότι το περιβάλλον του ξενοδοχείου ήταν μοναδικό, το κέφι του ζευγαριού δεν άφησε τους παρευρισκόμενους σε ησυχία.


Τους ευχόμαστε να έχουν βίο ανθόσπαρτο, πολλές προσωπικές και επαγγελματικές επιτυχίες και γρήγορα με ένα νέο μέλος στην καινούργια τους οικογένεια.


Flashnews.gr