Ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων ANEK LINES δεν πρόκειται να συμμετάσχει στον αγώνα που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη 16 Μαρτίου με τον Παναθηναϊκό για την τρίτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας στο πόλο. Όπως ενημέρωσε την Πέμπτη (10/3) την Κολυμβητική Ομοσπονδία, η απόφαση πάρθηκε αφενός λόγω της αδυναμίας να πραγματοποιήσει προπονήσεις στην 50άρα πισίνα του κολυμβητηρίου Χανίων, άρα του γεγονότος ότι η ομάδα είναι απροπόνητη επί της ουσίας κι αφετέρου του οικονομικού, που παραμένει πάντοτε ένα τεράστιο αγκάθι για τα σωματεία της περιφέρειας και δη των νησιών.

Σύμφωνα με τον έφορο του τμήματος υδατοσφαίρισης του Ν.Ο.Χ. Σπύρο Μαραγκουδάκη: «η τελική απόφαση πάρθηκε κατόπιν ωρίμου σκέψεως. Ως διοίκηση καταλήξαμε ότι θα ήταν ασύμφορο και από αγωνιστικής και από οικονομικής πλευράς να ταξιδέψουμε στην Αθήνα για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Από αγωνιστικής διότι τον τελευταίο σχεδόν ενάμιση μήνα δεν έχουμε τη δυνατότητα να προπονηθούμε λόγω της έλλειψης πετρελαίου και από οικονομικής διότι θα έπρεπε να περιορίσουμε πολύ τον χρόνο που θα ήμασταν στην Αθήνα, κάτι που συντελεί ότι θα ήταν αδύνατο να παίξουμε κάτω από ίσες προϋποθέσεις με ένα τόσο σοβαρό αντίπαλο όπως ο Παναθηναϊκός. Σίγουρα, η απόφαση δεν συνάδει με την ιστορία του Ν.Ο. Χανίων ωστόσο συνυπολογίσαμε όλα τα δεδομένα έως ότου καταλήξουμε σε αυτήν. Ουσιαστικά, το γεγονός ότι η ομάδα είναι απροπόνητη, μας υποχρεώνει να δηλώσουμε την αποχώρησή μας από το Κύπελλο».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο προγραμματισμένος για την 9η αγωνιστική της Α2, αγώνας με τον Άγιο Νικόλαο που ήταν να διεξαχθεί την Κυριακή (13/3), αναβάλλεται επ’ αόριστον, κάτι που σημαίνει ότι ο Ν.Ο.Χ. θα χρωστά δύο παιχνίδια στο πρωτάθλημα μιας κι εκκρεμεί και αυτό με τον ΟΦΗ, που δεν διεξήχθη λόγω της μη λειτουργίας του κολυμβητηρίου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook