Με νέα ανακοίνωση ο Α.Ο. Χανιά τοποθετήθηκε για την ανακοίνωση σχετικά με τον Δήμο Χανίων \”απαντώντας\” στα ερωτήματα που τέθηκαν από την πλευρά του γραφείου τύπου του Δήμου.
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
\”Ανταποκρινόμενη στην πρόσκληση του Γραφείου Τύπου του Δήμου Χανίων για δημόσια τοποθέτηση, σε σχέση με το θέμα που δημιουργήθηκε από την παρουσία του Δημάρχου Χανίων κ. Σκουλάκη στον πρόσφατο αγώνα Πλατανιάς  – Καλλιθέα, και τα συναφή σχόλια, στην ιστοσελίδα του σωματείου, 

το Δ.Σ. της ΠΑΕ Α.Ο. ΧΑΝΙΑ, τονίζει τα παρακάτω:
1)    Είναι δικαίωμα του Δημάρχου, όπως και οποιουδήποτε πολίτη,να παρακολουθεί οποιαδήποτε εκδήλωση. Τον συγκεκριμένο αγώνα άλλωστε, παρακολούθησαν και υποστήριξαν στελέχη του Δ.Σ. του Συλλόγου μας, όπως και μέλη μας. Άρα ουδείς ψόγος. Εξάλλου, τέτοιο «θέμα» στην πραγματικότητα, ουδέποτε ετέθη στην ιστοσελίδα του Α.Ο. ΧΑΝΙΑ.
2)    Ψόγος και πρόβλημα υπάρχει όμως, που ο Δήμαρχος της πόλης μας, σε αντίθεση με τον Δήμαρχο Πλατανιά που παρακολουθεί από πολύ κοντά την προσπάθεια της ομάδας του Δήμου του, απουσίαζε από όλα τα παιχνίδια του Α.Ο. ΧΑΝΙΑ.
Αυτή η απουσία, όπως είναι επόμενο, μόνο αρνητικά σχόλια προκαλεί.
Το Δ.Σ. της ΠΑΕ Α.Ο. ΧΑΝΙΑ\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook