Τα πέντε μέλη του πολύ γνωστού συγκροτήματος Spice Girls συναντήθηκαν στο Λονδίνο για να κανονίσουν όλες τις λεπτομέρειες της επανένωσής τους.

Η γυναικεία μπάντα που έσπαγε το ένα ρεκόρ μετά το άλλο στις πωλήσεις άλμπουμ τη δεκαετία του \’90, αποφάσισε να ενώσει και πάλι τις δυνάμεις της, για τις ανάγκες ενός μιούζικαλ που θα βασίζεται στα τραγούδια τους. 

Ωστόσο, στην παράσταση δεν θα συμμετέχει κάποιο από τα κορίτσια του group, αλλά θα πραγματεύεται την ιστορία ενός όμορφου και ταλαντούχου κοριτσιού που με τις κολλητές του, παρασύρονται από την εμμονή της σημερινής κουλτούρας του να είσαι TV celebrity. Το «Viva Forever», όπως θα λέγεται το μιούζικαλ, χρονολογεί το ταξίδι της στον κόσμο της εν μια νυχτί φήμης και τις επιπτώσεις στις σχέσεις της με τη μητέρα και τις φίλες που νόμιζε ότι θα έχει για πάντα.

Οι Victoria Beckham, Emma Bunton, Melanie Chisholm, Melanie Brown και Geri Halliwell συναντήθηκαν λοιπόν την Τρίτη εκεί όπου όλα ξεκίνησαν… στο ξενοδοχείο «St Pancras» του Λονδίνου, εκεί όπου είχαν γυρίσει και το βίντεο κλιπ του «Wannabe» το 1996.

real.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook