Μια απίστευτη περιπέτεια έζησε ένας νεαρός Βραζιλιάνος καρκινοπαθής, ο οποίος απήχθη από συμμορία που προσπάθησε να του κλέψει τα χρήματα που είχε συγκεντρώσει για να υποβληθεί σε επέμβαση.

Ο 22χρονος Οζιέλ ντε Ολιβέιρα από την Πολιτεία Μάτο Γκρόσο του Αμαζονίου έγινε πασίγνωστος στη χώρα του, όταν έκανε ιντερνετική εκστρατεία συγκέντρωσης χρημάτων, για να υποβληθεί σε αισθητική επέμβαση αποκατάστασης του προσώπου του. 

Ο Ολιβέιρα έπασχε από καρκίνο στο στόμα και, λόγω των όγκων, είχε παραμορφωθεί το πρόσωπό του. Τον Μάρτιο αποκάλυψε την ιστορία του και ξεκίνησε μια εκστρατεία μέσω του Διαδικτύου για να συγκεντρώσει χρήματα. Κατάφερε τελικά να μαζέψει 107.000 ρεάλ (περίπου 50.000 ευρώ) για να χειρουργηθεί τον επόμενο μήνα στο Σάο Πάολο.

Την περασμένη Κυριακή, αφού συνόδευσε την αρραβωνιαστικιά του στο σπίτι της, εξαφανίστηκε μυστηριωδώς.

Έπειτα από αρκετές ώρες ερευνών και χάρη σε ένα ανώνυμο τηλεφώνημα ατόμου που είπε ότι αναγνώρισε τον νεαρό, η αστυνομία συνέλαβε τη Δευτέρα τους τρεις απαγωγείς του Ολιβέιρα μέσα στο υποκατάστημα τράπεζας, στην κοινότητα Λούκας Βέρντε.

Σύμφωνα με τον επιθεωρητή Μαρτσέλο Τόρας, οι αστυνομικοί έφτασαν στην τράπεζα τη στιγμή που ο Οζιέλ θα έβγαζε χρήματα από το μηχάνημα αυτόματης ανάληψης.

Ο άτυχος νεαρός είναι καλά στην υγεία του και θα χειρουργηθεί, όπως ήταν προγραμματισμένο, τον Ιούλιο.

zougla.gr