Στην β’ φάση προκρίσεων για την συγκρότηση της Εθνικής ομάδας Κανόε Καγιάκ Σπριντ Νεανίδων συμμετείχαν την περασμένη Κυριακή (24/6) η Ζωή Δημητρουλάκη και η Κλειώ Σηφάκη, στους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά.
Παρότι  η συνολική τους παρουσία κρίνεται ικανοποιητική, οι δύο αθλήτριες του Ν.Ο. Χανίων δεν κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο για την Εθνική Ομάδα. Η Ζωή Δημητρουλάκη κατετάγη 1η στο αγώνισμα Κ1 1000μ., 5η στο Κ1 500 και 5η στο Κ1 200μ.

Όσον αφορά δε την Κλειώ Σηφάκη, ήταν 4η στο Κ1 200. Ακόμα, στα αγωνίσματα των Κ2 200, Κ2 500 και Κ2 1000μ. κατέκτησαν τη 2η θέση.

Το σημαντικό είναι ότι από τους συγκεκριμένους αγώνες εξήχθησαν χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος που θα πραγματοποιηθεί στις 6 Ιουλίου και στο οποίο, οι αθλητές του τμήματος θα προσπαθήσουν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό με δεδομένο ότι το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με την κλοπή της εξωλέμβιας μηχανής δεν έχει ακόμα λυθεί και οι προπονήσεις πραγματοποιούνται με πάρα πολλά προβλήματα…
Τις δύο αθλήτριες στον Σχοινιά συνόδευσαν ο προπονητής τους Μανόλης Αγγελάκης και ο έφορος του τμήματος Κανόε Καγιάκ του Ν.Ο. Χανίων, Δημήτρης Καλλιβρετάκης.
Ως γνωστόν, το τμήμα Κανόε Καγιάκ του Χανιώτικου Ομίλου, στηρίζει ο επίσημος χορηγός του, η μεγάλη Κρητική Ναυτιλιακή εταιρεία, ΑΝΕΚ LINES.

nox.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook