Γραπτή δήλωση με την οποία στην ουσία ανακοινώνει την παραίτησή του από την επιτροπή στήριξης του Α.Ο. Χανιά, αφήνοντας πάντως ανοικτό \”παράθυρο\” για επιστροφή, απέστειλε στα Μ.Μ.Ε. ο Γιάννης Ντερμανάκης.
Αναλυτικά:
\”Θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω το σύνολο των μελών της επιτροπής στήριξης της ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ για την καθημερινή συνεργασία που είχαμε τους τελευταίους 12 μήνες και ιδίως τον επικεφαλής της κίνησης κ. Ψυλλάκη ο οποίος αποδείχθηκε στην πράξη σπουδαίος δάσκαλος και συνεργάτης υπό ακραία δυσχερείς συνθήκες, και τους κ. Ντουντουνάκη και Βασιλομιχελάκη που αφιέρωσαν αμέτρητες ώρες για τον Α.Ο. Χανιά. Σε αυτούς και σε ορισμένους άλλους οφείλει ο Α.Ο. Χανιά το γεγονός ότι υπάρχει αυτή τη στιγμή στον επαγγελματικό ποδοσφαιρικό χάρτη.

Το περιβάλλον του χανιώτικου ποδοσφαιρικού παραγοντισμού και των σχέσεων διαπλοκής πολιτικών προσώπων που συνεχίζουν να ταλαιπωρούν, να κουράζουν και να «σέρνουν» πίσω από την σκιά τους μια ολόκληρη πόλη εδώ και δεκαετίες αλλά και λοιπών ψευτοπαραγόντων, που όλοι τους θέλουν να έχουν ρόλο διαμόρφωσης των πραγμάτων, του κλίματος και της πολιτικής ιστορικών αθλητικών σωματείων και να παίζουν τον ρόλο του καλού και του τιμητή εις βάρος των υπολοίπων, χωρίς βεβαίως να ματώνουν οικονομικά, δεν είναι περιβάλλον στο οποίο μπορώ να επιβιώσω ως άνθρωπος, όση προσπάθεια και υπομονή και αν καταβάλω.
Σε αντίθεση με όσους άλλους δηλώνουν πικραμένοι και αδικημένοι διαχρονικά από την παρουσία τους στον Α.Ο.ΧΑΝΙΑ θα ήθελα να δηλώσω υπερήφανος και ιδιαίτερα τυχερός που υπήρξα ενεργό μέλος της οικογένειας του, αλλά και ιδιαίτερα ωφελημένος προσωπικά, τόσο σε επίπεδο γνωριμίας αξιόλογων ανθρώπων όσο και διδαγμένος από τα λάθη μου. Ελπίζω ο κύκλος που κλείνει για εμένα σήμερα να ξανανοίξει υπό άλλες καλύτερες προϋποθέσεις στο άμεσο μέλλον, υπό άλλες προϋποθέσεις που μπορούν να διαμορφωθούν σε αρχικό επίπεδο έστω, μόνο στη συνέλευση το βράδυ της Παρασκευής στο Εργατικό κέντρο Χανίων και σε επόμενες δημόσιες συναντήσεις και όχι σε πολιτικά γραφεία, Δημαρχεία και θέατρα σκιών με κρυφές συνομιλίες και συναλλαγές, που αφήνουν παγερά αδιάφορο τον πολύ φίλαθλο κόσμο που στήριξε και στηρίζει τον Αθλητικό Όμιλο Χανιά, όσο μπορεί, σε συνθήκες γενικότερης οικονομικής ασφυξίας.
Ο Αθλητικός Όμιλος Χανιά είναι το ίδιο το Χανιώτικο ποδόσφαιρο, όπως το «πρωτοσυνάντησε» η γενιά μου και αυτό δε θα αλλάξει ποτέ.
Ευχαριστώ.
Χανιά, 27-6-2012
Γιάννης Ι. Ντερμανάκης\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook