Με γρηγορότερους ρυθμούς από τους προβλεπόμενους, προχωράει το έργο ανάπλασης της μικρής πλατείας του Κεραμουτσίου, όπως διαπίστωσε ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, ο οποίος επισκέφτηκε και επιθεώρησε τις εργασίες.

 Το συγκεκριμένο έργο εντάσσεται σε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα αναπλάσεων των πλατειών των οικισμών του δήμου, με στόχο να αναδειχτούν τα παραδοσιακά τους στοιχεία, να γίνουν επισκέψιμες και λειτουργικές.

Στην «καρδιά» του γραφικού Κεραμουτσίου ειδικότερα, προβλέπεται η πλακόστρωση τμήματος της παλιάς πλατείας, η τοποθέτηση εξοπλισμού ανάπαυσης, η διαμόρφωση στάσης λεωφορείου για τους μαθητές, κλπ, ενώ το έργο χρηματοδοτείται εξ’ ολοκλήρου από ίδιους πόρους του δήμου Μαλεβιζίου.

 Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του, εκφράζει την ικανοποίησή του για την πορεία του έργου και τονίζει την ακλόνητη βούληση της δημοτικής αρχής να συνεχίσει με τους ίδιους ρυθμούς τις αναπλάσεις αυτές σε ολόκληρο το Μαλεβίζι, έτσι ώστε να αλλάξει προς το καλύτερο η εικόνα του δήμου.

«Η ανάδειξη των παραδοσιακών στοιχείων όλων των οικισμών του Μαλεβιζίου, αποτελεί βασικό στόχο της δημοτικής αρχής» τονίζει ο δήμαρχος Κ. Μαμουλάκης.

«Με γρήγορους ρυθμούς συνεχίζουμε την εφαρμογή του προγράμματός μας, με στόχο να μη χάσει το Μαλεβίζι την τελευταία ευκαιρία ανάπτυξης που του δίνεται.

Βρισκόμαστε σε καλό σημείο, αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα στελέχη μας, όλων των υπηρεσιών, για την τιτάνια προσπάθεια που καταβάλλουν, αλλά και στον εργολάβο και τους επιβλέποντες του συγκεκριμένου έργου στο Κεραμούτσι.

Οι εργασίες προχωράνε γρηγορότερα από ό,τι προβλέπεται στις συμβατικές τους υποχρεώσεις και ως εκ τούτου, το έργο θα παραδοθεί σε χρήση νωρίτερα από το αναμενόμενο. Ως δημοτική αρχή, εξακολουθούμε να είμαστε αισιόδοξοι και να συνεχίζουμε την προσπάθεια για ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας και τους ανθρώπους του».

 Το δήμαρχο συνόδευαν η πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Π. Θραψανιωτάκη, ο αντιπρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Μ. Αρ. Σαλούστρος και υπηρεσιακά στελέχη του δήμου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook