Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνάντηση ΕΠΟ – Σούπερ Λίγκας που πραγματοποιήθηκε ενόψει της προγραμματισμένης για τις 14.00 ΓΣ του συνεταιρισμού στην οποία θα τεθούν επί τάπητος τέσσερα «καυτά» ζητήματα.

Από την πλευρά της Λίγκας παρόντες ήταν οι Μποροβήλος, Παπουτσάκης, Κωστούλας, Οικονομάκης και από την ΕΠΟ ο Σ. Πιλάβιος.

Για το θέμα της αναδιάρθρωσης – δηλαδή να γίνει το νέο πρωτάθλημα με 19 ομάδες- η ΕΠΟ εμφανίστηκε αρνητική λόγω του ότι η πρόταση προσκρούει στους κανονισμού του ποδοσφαίρου και στο νόμο.

Η αντιπρότασή της είναι σε περίπτωση αναδιάρθρωσης να ισχύσει από τη σεζόν 2013 – 14.

Η στάση της ΕΠΟ ανάβει «κόκκινο» σε ορέξεις ομάδων όπως Εργοτέλης που κατέθεσε την πρόταση, ο Παναιτωλικός και η Δόξα Δράμας.

Αδειοδοτήσεις

Το έτερο θέμα ήταν η νέα μείωση της ποινής για τις έξι ομάδες (ΑΕΚ, Άρης, Πανιώνιος, ΟΦΗ, ΠΑΣ Γιάννινα και Κέρκυρα) που δεν αδειοδοτήθηκαν.

Η ΕΠΟ άναψε το «πράσινο φώς» για μείωση της ποινής… κατόπιν εορτής διαστρεβλώνοντας για ακόμη μια χρονιά τη διαδικασία των αδειοδοτήσεων, την οποία είναι ανίκανη να διαχειριστεί.

Στη ΓΣ θα ληφθεί οριστική απόφαση για τον αριθμό των μεταγραφών και ανανεώσεων που μπορούν να κάνουν οι ομάδες που δεν πήραν αδειοδότηση.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook