Στα δίχτυα των αρχών έπεσε σήμερα ένας 40χρονος από το Ρέθυμνο ο οποίος είχε κάνει επάγγελμα τη διάρρηξη και κλοπή κατοικιών.

Ο 40χρονος όπως αποδείχτηκε πρωταγωνίστησε σε δύο περιπτώσεις κλοπών και τρεις απόπειρες που τελέστηκαν στο Ρέθυμνο, κατά το χρονικό διάστημα από 03-06-2012 έως και 14-06-2012.

Ειδικότερα, ύστερα από την αξιολόγηση των στοιχείων και από την προανάκριση που διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, προέκυψε ότι οι ανωτέρω περιπτώσεις κλοπών έχουν τελεστεί από 40χρονο ημεδαπό, ο οποίος κατ΄ επάγγελμα και με την ίδια μέθοδο, διέπραξε δύο (2) κλοπές οικιών από τις οποίες αφαίρεσε συνολικά το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ, κοσμήματα και προσωπικά έγγραφα συνολικής αξίας επτά 7.000 χιλιάδων ευρώ.

Επίσης ο 40χρονος με την ίδια μέθοδο, αποπειράθηκε να διαρρήξει τρείς οικίες, έγινε όμως αντιληπτός από τους ιδιοκτήτες και τράπηκε σε φυγή.

Σε έρευνα που έγινε στην οικία του 40χρονου, βρέθηκε και κατασχέθηκε μικρός αριθμός κοσμημάτων, η κατοχή των οποίων ερευνάται.

Η Προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, καθόσον ερευνάται η συμμετοχή του και σε άλλες ομοειδείς πράξεις στο Ρέθυμνο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook