Επιστολή προς τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη και τον Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Αντώνιο Μανιτάκη απέστειλε ο Δήμαρχος Χανίων κ. Μανώλης Σκουλάκης, ζητώντας να γίνουν άμεσα ενέργειες για τον προγραμματισμό προσλήψεων έκτακτου προσωπικού στους βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς του Δήμου.

Στην επιστολή του μάλιστα ο κ. Σκουλάκης προειδοποιεί ότι αν δεν εκδοθεί σύντομα η εγκύκλιος για τις προσλήψεις, οι δομές αυτές θα αντιμετωπίσουν σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία τους.

Το κείμενο της επιστολής του Δημάρχου Χανίων προς τους αρμόδιους Υπουργούς έχει ως εξής

"Αξιότιμοι κύριοι υπουργοί,

Σας γνωρίζουμε ότι η λειτουργία των Βρεφονηπιακών/Παιδικών Σταθμών και των Σχολικών Μονάδων του Δήμου μας πρόκειται να αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα εφόσον δεν προχωρήσει έγκαιρα η έκδοση της εγκυκλίου περί προγραμματισμού προσλήψεων έτους 2012 από πλευράς σας.

Λαμβάνοντας δε υπόψη ότι η ημερομηνία έναρξης της νέας σχολικής περιόδου 2012-2013 είναι η 1η Σεπτεμβρίου 2012 είναι αναγκαίο να έχουν στελεχωθεί οι Υπηρεσίες με το αναγκαίο προσωπικό (Βρεφονηπιοκόμοι Παιδικών Σταθμών, Καθαρίστριες Σχολικών Μονάδων κλπ).

Ως εκ τούτου παρακαλούμε ΑΜΕΣΑ για τις ενέργειες σας σχετικά με την έκδοση της εγκυκλίου περί προγραμματισμού προσλήψεων έκτακτου προσωπικού έτους 2012 ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα στη λειτουργία των ανωτέρω υποδομών.


Με εκτίμηση

Ο Δήμαρχος Χανίων

Μ. Σκουλάκης"