Ένα σημαντικό έργο για την ευρύτερη περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Τυμπακίου του Δήμου Φαιστού, ολοκληρώνεται μετά από τη δημοπράτηση των δικτύων αποχέτευσης.

 Η δημοπράτηση πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο του Δήμου Φαιστού, στη Δημοτική Ενότητα Μοιρών, παρουσία του αρμόδιου Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων του Δήμου κ. Γρηγόρη Νικολιδάκη, υπηρεσιακών παραγόντων. Τα δίκτυα δημοπρατήθηκαν τελικά με πολύ μεγάλη έκπτωση της τάξεως του 48,5 %.

 Υπενθυμίζεται πως η δημοπράτηση του έργου, έγινε μετά από 3 δημοπρασίες που κρίθηκαν άγονες. Το έργο κρίνεται κομβικής σημασίας για το σύνολο του Δήμου Φαιστού, καθώς με την ολοκλήρωση του, κλείνει οριστικά το ζήτημα αποχέτευσης στην ευρύτερη περιοχή του Τυμπακίου.

 «Προχωράμε πολλά και σημαντικά έργα για το σύνολο του Δήμου Φαιστού» ανέφερε μεταξύ άλλων ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Φαιστού κ. Γρηγόρης Νικολιδάκης για να προσθέσει:

 «Οι προτεραιότητες της Δημάρχου κ. Πετρακογιώργη Ανυφαντάκη, αποδίδουν σημαντικούς καρπούς, ενώ με τη συνεργασία που υπάρχει, αλλά και την αποδοτικότητα των υπηρεσιών μας και των υπηρεσιακών παραγόντων, βελτιώνουμε καθημερινά τον πολιτισμό καθημερινότητας. Αυτό είναι ένα ακόμα έργο με στόχο τους πολίτες, αλλά και την καλυτέρευση της ποιότητας ζωής τους».