Αιχμές για τον Πλατανιά άφησε ο μεγαλομέτοχος της Καλλιθέας Νίκος Σαλευρής, που ουσιαστικά κατήγγειλε ότι στην αθηναϊκή ομάδα γνώριζαν ποιος θα πάρει την πρωτιά στα πλέι οφ ανόδου.
Ο κ. Σαλευρής μίλησε στον Nova Sport FM 94,6:

«Κάποιοι είχαν αποφασίσει για την πρωτιά των πλέι οφ. Κάποια μεγάλη ΠΑΕ της πρώτης εθνικής προστατεύει μία συγκεκριμένη ομάδα. Χθες (27/6), στο 87΄ ήταν όλα ανοιχτά για να πάμε στην Σούπερ Λίγκα, αλλά δυστυχώς μέσα σε πέντε λεπτά άλλαξαν όλα. Χθες έπεσε η αυλαία ουσιαστικά αφού η κατάληψη της πρώτης θέσης είναι δεδομένη. Η Καλλιθέα δεν θέλησε να ακολουθήσει την τακτική άλλων με φωνές και απειλές. Περιμέναμε και τώρα θα κάνουμε την ενημέρωση για όσα έχον γίνει.
Πριν ενάμιση μήνα η Καλλιθέα ήταν βέβαιη για την συμμετοχή της στα πλέι οφ. Αντιμετώπισε μία κατασκευασμένη υπόθεση με το δήθεν στημένο ματς με τον Ηρακλή Ψαχνών. Δικαιωθήκαμε και δεν υπήρχε ίχνος υπόνοιας. Περιμένουμε ακόμα όμως να δούμε ποιος είναι αυτός ο συνεργάτης της ΟΥΕΦΑ που έστειλε αυτήν την επιστολή. Μεθόδευσαν την εις βάρος μας δίωξη. Αυτό είναι που λέει η ΟΥΕΦΑ. Ότι υπήρξε συνεργάτης που έκανε την καταγγελία και μετά από έρευνα αποδείχθηκε ότι είναι κατασκεύασμα. Περιμένουμε…».

Στην συνέχεια μίλησε για τον \”πόλεμο\” εναντίον της ομάδας του: «Κάποιοι είχαν λόγο να το κάνουν… θα τους βρούμε. Συνεχίζουμε μετά από αυτό. Στην κλήρωση των πλέι οφ είχαμε γίνει αποδέκτες πληροφοριών ότι μία ομάδα θα έπαιρνε την πρώτη θέση γιατί είχε την προστασία μίας ΠΑΕ της πρώτης εθνικής.

Έγινε μία περίεργη κλήρωση… εμείς παίξαμε τρία συνεχόμενα εκτός έδρας ματς. Πώς γίνεται αυτό; Είδαμε διαιτησίες κατώτερες, προκλητικά σφυρίγματα, πάντοτε με στόχο την προώθηση μίας συγκεκριμένης ομάδας. Ο μεγαλομέτοχος του Πλατανιά, ακούστε θράσος, μας είπε: «μη χαίρεστε, δεν θα πάρετε βαθμό». Είχαμε πόλεμο. Στην Καλλονή κάναμε καλή εμφάνιση, αλλά ο διαιτητής δεν μας έδωσε πέναλτι, δεν απέβαλε παίκτη της Καλλονής. Διαιτησία σφαγιαστική…\”

Για τον αγώνα της Τετάρτης (27/6) με την Παναχαϊκή είπε: «Στο ματς με την Παναχαϊκή. Πρέπει να καταγγείλω την στάση της αστυνομίας, ενώ είχαμε διαβεβαίωση ότι θα είχε επαρκείς δυνάμεις, παρέλειψε να πάρει τα απαραίτητα μέτρα. Είχα μιλήσει με τον αστυνομικό διευθυντή Πατρών και με είχε διαβεβαιώσει ότι όλα θα πήγαιναν καλά. Πήγαμε εκεί και δεν είχε αστυνομία ότι στην φυσούνα. Αποτέλεσμα ήταν να γίνει επίθεση στους παίκτες και να φάνε ξύλο με πρωταγωνιστές τους Ντίνα και Λαμπρόπουλο της Παναχαϊκής που ήταν τιμωρημένοι. Και όλοι στην Παναχαϊκή και ο πολιτισμένος κ. Παπακώστας κοιτούσαν από ένα παράθυρο.

Ποιος είχε λόγο να σταματήσει την πορεία της Καλλιθέας; Ποιος στηρίζει αυτόν τον αντίπαλο της Καλλιθέας…; Εμείς θα καταγγείλουμε τον αστυνομικό διευθυντή γιατί μας εξαπάτησε. Μία ομάδα που τίμησε το ελληνικό ποδόσφαιρο, η Καλλιθέα, μένει εκτός στόχου. Ο διαιτητής κ. Κουτσιάφτης έβγαλε δέκα κάρτες στους παίκτες μας. Ήταν προκλητικός. Πρέπει αυτοί που διοικούν το ελληνικό ποδόσφαιρο να μας πουν, αισθάνονται δικαιωμένοι;».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook