Τελευταία ενημέρωση 9:40

Σε εμπρησμό οφείλεται η πυρκαγιά σε σκάφος απο την οποία υπέστη εγκαύματα ένας 21χρονος άνδρας  και που την ερευνά με ιδιαίτερη προσοχή το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χανίων σε συνεργασία με τις αστυνομικές αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το \”μπουρλότο\” έβαλαν δύο άνδρες εκ των οποίων, ο ένας υπέστη εγκαύματα ενώ ο άλλος ετράπη σε φυγή.

Η Πυροσβεστική , στην 1:40 τα ξημερώματα ειδοποιήθηκε για πυρκαγιά σε ένα σκάφος το οποίο ήταν έξω απο κατάστημα εμπορίας σκαφών αναψυχής στην παλιά εθνική οδό Χανίων – Κισάμου στο ύψος της περιοχής του Μακρύ Τοίχου στον Δήμο Χανίων.

Μόλις έφθασαν εκεί δύο οχήματα με έξι πυροσβέστες, διαπίστωσαν πως το σκάφος είχε τυλιχθεί στις φλόγες, ενώ υπήρχε και ένας άντρας ο οποίος είχε υποστεί αρκετά εγκαύματα στα χέρια και στο σώμα του.

Ο τραυματίας διεκομίσθει στο Νοσοκομείο Χανίων, ενώ οι Πυροσβέστες κατάσβεσαν την πυρκαγιά μετά απο μια ώρα, αν και το σκάφος αξίας 10.000 ευρώ καταστράφηκε ολοσχερώς.

Απο το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα,με πιθανότερο εκείνο του εμπρησμού, καθώς και το πως βρέθηκε ο τραυματίας δίπλα στο φλεγόμενο σκάφος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook