\”Έκδηλη και μεγάλη η ανησυχία των μελών του Εμπορικού κόσμου Καλυβών όπως αυτή εκφράσθηκε από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Καταστηματαρχών κου Παντελή Μαντζoράκη κατά την συνάντηση τους με το κλιμάκιο της Ε.Μ.Α.Α.Κ και τον επικεφαλής Κο Κουκιανάκη Χαράλαμπο, αναφορικά με την αδιαφορία και την καθολική απραξία του Δήμου σε σειρά αιτημάτων τους\”, επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση της παράταξης του δημοτικού συμβουλίου Αποκορώνου.

Και η ανακοίνωση συνεχίζει……\”Τα μέλη του συλλόγου ενημέρωσαν το κλιμάκιο της Ε.Μ.Α.Α.Κ για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, την ανησυχία τους για το μέλλον αναφορικά με την βιωσιμότητα των επιχειρήσεων και εξέφρασαν την επιθυμία τους για την αναπροσαρμογή των δυσβάστακτων δημοτικών τελών.

Ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου, παρέδωσε στον κο Κουκιανάκη υπόμνημα με σειρά αιτημάτων, όπως αυτό είχε κατατεθεί στην Δημοτική Αρχή στις αρχές Μαρτίου, επισημαίνοντας ότι μέχρι σήμερα τίποτε από τα αιτήματα του υπομνήματος δεν έχει επιλυθεί.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην σωστή και συνεχόμενη λειτουργία του Βιολογικού
Καθαρισμού Καλυβών, στον ελλιπή οδοκαθαρισμό και καθαρισμό παραλίας ο οποίος πραγματοποιείται με έναν μόνον εργάτη και όχι σε καθημερινή βάση, στον έγκαιρο ψεκασμό και την απεντόμωση των φρεατίων, στην υλικοτεχνική στήριξη του Δημοτικού Σχολείου στην αποπεράτωση του γηπέδου του και του φωτισμού του, κ.α

Δυσμενώς σχολιάσθηκε η ανυπαρξία σήμανσης προστασίας λουομένων από τα ταχύπλοα, όπως επίσης και η έλλειψης σήμανσης( πληροφοριακών πινακίδων ) και η σωστή αντιμετώπιση κυκλοφοριακού προβλήματος Καλυβών.

Τονίσθηκε επίσης η αδικαιολόγητη καθυστέρηση και το πάγωμα ενεργειών του Δήμου για την προώθηση και ενεργοποίηση του έργου δημιουργίας μαρίνας στην περιοχή Καλυβών, το οποίο και θα αποτελέσει έργο πνοής και ανάπτυξης για την ευρύτερη περιοχή.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την δέσμευση του κ. Κουκιανάκη ότι θα παρουσιάσει του προβληματισμούς και τα θέματα που τέθηκαν στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο και με την επισήμανση ότι ο Δήμος οφείλει να είναι αλληλέγγυος με την κοινωνία, κάτι το οποίο αποδεικνύεται στην πράξη και όχι με τα λόγια.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook