Ολοκληρώθηκε η πολύωρη απολογία του 52χρονου κρεοπώλη, στις ανακριτικές αρχές. Σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης Αλέξη Κούγια, ο 52χρονος υποστήριξε πως δέχτηκε επίθεση από τον Πρίαμο Ξυδάκη.

Αφού είδε τον 34χρονο γυμναστή να πυροβολεί εναντίον του ίδιου αλλά και του ανήλικου γιου του, πήρε την καραμπίνα και πυροβόλησε τον Ξυδάκη.

Ο Αλέξης Κούγιας στις δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος της απολογίας, έκανε λόγο για σκοτεινά σημεία της δικογραφίας για τις συνθήκες υπό τις οποίες διαδραματίστηκε το μακελειό της Κυριακής.

Επίσης αμφισβήτησε όσα υποστήριξε ο ιατροδικαστής για τον τραυματισμό του κρεοπώλη στο πόδι, ζητώντας γραπτώς την αναφορά του κου Μιχαλοδημητράκη για τον τραυματισμό του πελάτη του.

Τέλος ο Αλέξης Κούγιας δε δίστασε να κατηγορήσει τον μοναδικό αυτόπτη μάρτυρα του περιστατικού, ότι χρηματίστηκε  για να καταθέσει πως ο Ξυδάκης μπήκε στο κατάστημα του κρεοπώλη χωρίς όπλο. 

Ο 52χρονος επέστρεψε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, οπού νοσηλεύεται, μέχρι να οδηγηθεί στις φυλακές αφού κρίθηκε προφυλακιστέος.  

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook