Περίπου 3,5 ώρες διήρκεσε η άτυπη Γενική Συνέλευση του Α.Ο. Χανιά, στην οποία συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη χανιώτικη ομάδα και το μέλλον της.
Η αλήθεια είναι ότι η Γ.Σ. αναλώθηκε σε μεγάλο κομμάτι της για το τι έγινε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στην ομάδα και τι δυσκολίες είχε να αντιμετωπίσει η διοίκηση μαζί με την επιτροπή στήριξης, ενώ έγινε ενημέρωση για τα οικονομικά της περασμένης περιόδου. 
Ο πρόεδρος της επιτροπής στήριξης του ΑΟΧ, Νότης Ψυλλάκης, δήλωσε ότι δεν σκοπεύει να συνεχίσει από το ίδιο πόστο αλλά θα είναι κοντά στην ομάδα, χωρίς να μπορεί να συνδράμει με τον ίδιο ζήλο όπως και τη χρονιά που τελείωσε.
Στη συνέχεια έγιναν γνωστές οι δεσμεύσεις του Δήμου Χανίων προς τον ΑΟΧ και αφορούν τη διατήρηση των Περιβολίων ως έδρα των \”μπλε\”, την διατήρηση των εμβλημάτων και των διαφημίσεων στο γήπεδο αλλά και τη διαχείριση του κυλικείου και φέτος, με την μόνη εκκρεμότητα να αφορά το γεγονός ότι δεν διευκρινίστηκε αν η διαχείριση θα αφορά και τα παιχνίδια του Πλατανιά.
Τις δεσμεύσεις αυτές επιβεβαίωσε και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Δημήτρης Λειψάκης.
Στη διαδικασία συμμετείχε και ο πρόεδρος της ΕΠΣΧ, Γιώργος Βούρβαχης, που τόνισε ότι σημασία έχει από εδώ και πέρα τι γίνεται στον Α.Ο. Χανιά λέγοντας πως θα είναι ξανά αρωγός σε ότι χρειαστεί από τον ίδιο η χανιώτικη ομάδα.
Στην αίθουσα υπήρξε αρκετή ένταση όταν ανέβηκε στο βήμα ο Νεκτάριος Λεφάκης, που έχει παραιτηθεί από τη θέση του προέδρου της ΠΑΕ, ενώ υπήρξαν αρκετά χειροκροτήματα όταν τοποθετήθηκε ο εκπρόσωπος της Jet Oil στα Χανιά, Βαγγέλης Προκοπάκης, που είπε ότι για να συνδράμει και φέτος με το ποσοστό που του αναλογεί ο επιχειρηματίας Νίκος Μαμιδάκης θα πρέπει να του παρουσιαστεί ένα πλάνο για τη νέα περίοδο. 
Αρκετές πιέσεις δέχθηκε από όλους ο Νότης Ψυλλάκης για να ανακαλέσει την παραίτησή του, τονίζοντας ότι για να το κάνει αυτό θα πρέπει να δει… φως.
Τελευταίος που μίλησε ήταν ο Γιάννης Ντερμανάκης, που από την πλευρά του είπε ότι για να συνεχίσει στην ομάδα θα πρέπει να υπάρξει ανταπόκριση από τον κόσμο ζητώντας όσους είχαν μείνει στην αίθουσα να γραφτούν μέλη ώστε να αρχίσει και πάλι η εκστρατεία εγγραφής μελών. 
Πράγματι οι φίλοι της ομάδας που έμειναν μέχρι αργά στο Εργατικό Κέντρο ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα με την αισιοδοξία ότι θα υπάρξουν καλύτερες ημέρες για τον ιστορικό σύλλογο των Χανίων.
Πάντως μία από τις προτάσεις που \”έπεσε\” προς εξέταση για την επόμενη ημέρα ήταν αυτή της διοίκησης πρωτοδικείου, που έγινε από τον πρώην παράγοντα της ομάδας Δημήτρη Βιριράκη, για την οποία σχολίασαν οι κ.κ. Ψυλλάκης και Προκοπάκης ότι φαντάζει αυτή τη στιγμή ως πιθανή λύση.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook