«Οι 23 επικίνδυνοι βουλευτές που ψήφισαν ΧΑ να εντοπιστούν από τη CIA και τη MOSSAD, να συλληφθούν και να εξοριστούν πάραυτα στη Μακρόνησο» σχολίασε καυστικά στο Τwitter o βουλευτής και εκπρόσωπος τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, για τις ποικίλες αντιδράσεις που προκάλεσε η ψήφος 23 βουλευτών άλλων κομμάτων, στον υποψήφιο του κόμματος για την θέση του Ζ' αντιπροέδρου της βουλής, που όμως τελικά δεν εξελέγη.

Η Χρυσή Αυγή, με νέα ανακοίνωση σήμερα, επιτέθηκε κατά των υπολοίπων κομμάτων της βουλής, λόγω του αποκλεισμού του υποψηφίου της για τη θέση του Ζ΄ αντιπροέδρου, που πλέον μένει κενή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής :

Σε ένα κοινοβούλιο γεμάτο αστράτευτους , ήταν απολύτως λογικό να γίνουν σημεία και τέρατα ώστε να κλαπεί η θέση του αντιπροέδρου, όχι μόνο από την Χρυσή Αυγή, αλλά και από έναν Αξιωματικό του Ελληνικού Στρατού. Έναν Αξιωματικό που υπηρέτησε ευδοκίμως στις Ειδικές Δυνάμεις, έναν Καταδρομέα και Αλεξιπτωτιστή, που δεν έκανε καριέρα σε προθαλάμους κομματικών γραφείων, αλλά εκεί που χτυπά η καρδιά της Πατρίδας μας, στα ελληνικά βουνά και τις βραχονησίδες.

Η επιλογή του Συναγωνιστή Ζησιμόπουλο για τη θέση του Ζ’ αντιπροέδρου της βουλής ήταν μία 100% συνειδητή πολιτική επιλογή της ηγεσίας του Κινήματος. Η Χρυσή Αυγή βρέθηκε στο πολιτικό προσκήνιο, όχι μόνο για να διορθώσει τα κακώς κείμενα, αλλά για να αλλάξει εκ βάθρων το διεφθαρμένο σύστημα εξουσίας. Ένα σημαντικό πρώτο βήμα προς την κατεύθυνση αυτή θα γινόταν αν προέδρευε στη βουλή ένας Αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού. Αυτός είναι και ο προφανής λόγος που ενώθηκαν για μία ακόμη φορά όλα τα κόμματα του κατεστημένου, τα κόμματα των αστράτευτων και των προσκυνημένων, εναντίον μας. Όλοι εναντίον μας και εμείς εναντίον όλων. Η Χρυσή Αυγή συνεχίζει δυναμικά τον πολιτικό της αγώνα. Ο σημερινός αποκλεισμός μας ήταν από μόνος του μία Νίκη.

protothema.gr